2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کاری می‌گم انجام بدین واقعا روی رنگ خال بکر تأثیر دارهقبل از انجامش اصلا قابل باور نیست پودر موبر ...

سلام عزیزم من روی سینم دارم،مو نداره و عادیه از لحاظ مو،پودر موبر مارک خاصی بگیرم؟ بعد پودر موبر رو با حنا قاطی کنم؟؟؟

برای من روی صورتم دو جلسه رفتم لیزر اما پر رنگ تر شد دکتر هم گفت چیز خاصی نیست رنگش از عمق به سطح میاد ادامه ندادم کلا خیلی نا امیدم کرده از زندگی ولی یه چند وقت زیاد سخت نمی‌گیرم خب چیزی تقسیر خودم نیست براش ناراحت نمیشم اما بلاخره تو صورتم هست این اذیتم می‌کنه اگه راه حلی دارید که تاثیر داشته لطفاً به منم بگید ممنون🙃💔

سلام عزیزم من روی سینم دارم،مو نداره و عادیه از لحاظ مو،پودر موبر مارک خاصی بگیرم؟ بعد پودر موبر رو ...

سلام خوبین 

ممکنه جواب سوال منو بدید ؟؟ خالتون خوب شد ؟؟ سینه هاتون نامتقارن نشدن؟؟

برای من روی صورتم دو جلسه رفتم لیزر اما پر رنگ تر شد دکتر هم گفت چیز خاصی نیست رنگش از عمق به سطح می ...

من روی بدنم دارم چندسال پیش با لیزر کیوسوییچ انجام دادم جواب داد ولی نرفتم ادامه بدم ، دوباره چندسال بعد رفتم ادامه بدم ولی کارتی که دکتر بهم داده بود درمورد درجه لیزر گم کرده بودم دوباره تست کرد جواب نداد،دیگه نرفتم دنبالش، ولی پاک میشه با لیزر، باید دکتر با درجه های مختلف برات تست کنه

سلام خوبین ممکنه جواب سوال منو بدید ؟؟ خالتون خوب شد ؟؟ سینه هاتون نامتقارن نشدن؟؟

چرا هیپوپلازی سینه همراه با خال بکر هست  ،یعنی در لفظ ساده،نمیزاره سینه رشد کنه،همین باعث شد من حدودا ۸ سال پیش پروتز سینه انجام دادم.حالا لاقل فقط برام یه لکه نه اینکه کوچیک و بزرگی رو هم تحمل کنم،الانم یکم نامتقارن هست،یعنی بازم سینه ای که لک نداره بزرگتره،ولی کمتر مشخصه،من همسرم باش مشکلی نداشت که بگه وای و اینا.بعد همین پروتزه هم حس خوب به خودت میده،البته الان خیلی گرونه.من با ۴ میلیون عمل کردم سال ۹۶ 

من فقط دعا میکنم بچم دختر نشه،چون دختر بشه و اینم به ارث ببره یه نفر دیگم بدبخته !

دلم برا خودم میسوزه که چقدر دویدم برا لیزر و هیچی 

راه حلش اینه بری تتو بزنی روش و تمومش کنی

اونم رفتم دنبالش ولی تتو کار خوبکه زن باشه و اصفهان باشه پیدا نکردم

تهران پیدا کردم که ۶ ماه پیش بهم قیمت داد ۳۰ میلیون 

بعد دنبالش ول شد.

کلا پسر بودن عالیه لک داشته باشی 

چاق باشی 

سبزه باشی 

اصلا هر چی باشی خیلی مهم نیس چون پسری