2777
2789

سلام 

قبل دوستان من دوسه روزه مقعدم میسوز  نزدیکی از مقعدهم نداشتم تاحالا

امروزم قبل از نزدیکی موقع معاشقه اینطوری بودم 

داخل فرج هم موقع معاشقه میسوخت دلیلش چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرمی شاید زیاد خوردی

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

👀

خانمای گل نی نی سایتی میشه خواهش کنم واسه رسیدن به عشقم به نیت پنج تن آل عبا ٥ مرتبه 🎀 أَمَّنِیُجِیبُ المُضطَرَّ إِذا دَعَاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء🎀 بخوانین😢   🌟 دلم کربلا میخواهد... ولی آقا ❤دونفره❤🌟خدا کند...تا عید امسال خدا دستان تو را تحویل من دهد💑        🙏💖 الهی به حق صاحب الزمان برسین به عشق زندگیتون  🙏💖الهیبهترین امضای زندگیتونو کنار امضای عشقتون بزنین 
یه هفتست وقتی تحریک میشم واژنم میسوزه  به نظرت چرا اینطوره تو مواقع دیگه اینطور نیست

ممکنه ترشح واژنتون اسیدی شده محیط واژن و رحم اسیدیه سوزش به وجود اورده تغییرات پی اچ واژن باشه البته ممکنه

lets go