2777
2789

سلام

نگارین خانم متوجه شدم شما وکیل هستی.

خواستم درموردیکی ازبستگان که درشرف جدایی هستن اگراجازه بدیدچندتا سوال بپرسم واگرلطف کنیدپاسخ بدیدممنون میشم.

ایشون درطی 8سال از زندگی ازبرخوردهای شوهرشون مثل خیانت کردن ها وکتک زدن ها وتحقیر شدن ها بیرون کردن ازخونه و.....دیگربه تنگ اومدن ودادخواست طلاق دادند.

الان 8ماه از ای قضیه گذشته وکاربه داوری رسیده وداوران هم نتونستن برای اشتی کاری بکنند.

با توجه به اینکه دردادگاه 2نفرازهمسایگان شهادت برکتک زدن اقا داده اندمی خواستم بپرسم که:

ایا قاضی به نفع خانم حکم خواهددادوشامل بند عسروحرج در زندگی میشه؟

مورددیگرکه داورخانم گزارش را به دادگاه تحویل داده ولی داور اقا درمدتی که قاضی تعیین کرده گزارش نداده وفامیل ما پیش قاضی رفته وقاضی گفته داورشوهرت گزارش نداده وبه او اخطارخواهیم کردکه گزارش را بفرسته واگر این کار را نکرد بایدبرای اقا یک داور دیگر تعیین کنیم.

حالا به توجه به صحبت قاضی ایا بایدروندداوری برای باردیگر از نو تکراربشه؟

به نظرشما درچنین پرونده هایی که کار به داوری می رسه چه مدت زمان می بره تا قاضی حکم نهایی را برای طلاق صادرکنه؟

پیشاپیش از پاسخ شما عزیزتشکرمی کنم.

سلام نگارین خانم متوجه شدم شما وکیل هستی. خواستم درموردیکی ازبستگان که درشرف جدایی هستن اگراجازه ب ...

سلام عزیزم ..من البته کارمند دادگستری هستم در حال حاضر .در مورد سوالاتون اول در قانون اصلا عسر و حرج به طور کامل مشخص نشده و موردی صرفا مثال زده شده  و به مدارک و شواهد شما و تصمیم قاضی برمیگرده و نکته مهم عسر و حرج اینه که زندگی با فرد در حال حاضر شامل عسر و حرج باشه نه گذشته ...مثلا 4 سال پیش یا سال اول زندگی رو هم بگید اکتفا نمیکنن ..به خاطر همین میگن همون موقع در صورت مشقت مراجعه کنید ...حالا دلایلی مثل ضرب و شتم جزوش هست باید دید شما مدرکی دارید یا نه از پزشک قانونی ؟؟ خیانت که اثباتش بسیار سخته اون هیچی ..تحقیر و توهین کلامی هم همینطور ...وقتی از خونه بیرونش کرده ایا به کلانتری مراجعه کرده یا نه ؟؟باتوجه به داشتن شاهد تنها عاملی که میشه روش مانور داد متاسفانه همون ضرب و شتم هست ...اونم نه با قطعیت 

درمورد سوال بعدیتون حتما باید گزارش هردو داور باشه و اگر داوری گزارش نده قاضی نفر بعدی رو انتخاب میکنه و اصولا این کار قابل تمدید هست و مدت مشخصی نداره .

در مورد سوال آخر که باید دید گزارش ها چه بودن مخصوصا سمت آقا و اظهارات و نظر آقا چیه ...و به قاضی مستقیما مربوطه و هر چه قدر بیشتر طول بکشه ارائه گزارش طولانی تر خواهد بود ...مثل اینکه شوهر این خانم داره همینکارو میکنه...خلاصه هیچ زمان دقیقی نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم ..من البته کارمند دادگستری هستم در حال حاضر .در مورد سوالاتون اول در قانون اصلا عسر و حرج ...

ممنونم عزیزم که لطف کردیدوپاسخ دادید.

تنها چیزی که شاهدداشته ضرب وشتم بوده ولی در دادگاه گفته که مواردخیانت وبقیه کارهایش را چون شاهدنداره نمی تونه اثبات کنه.البته قاضی به داورها گفته بوده دریک جلسه برای اشتی تلاش کنندواگر توافقی برای اشتی نشدجلسه دوم را برای طلاق توافقی قراردهیدتا زودترمساله تمام بشه.

بازم ازپاسخ جامع شما تشکرمی کنم.