2777
2789
عنوان

لتروزول

172 بازدید | 26 پست

این ماه خوردم الان دوروزه لک دارم امروز شدیدتر شده دارم پری میشم کم کم هنوز چهار روز مونده به موعدم کسی چیزی میدونه خیلی پکرم داره یه سال میشه خجالت میکشم بگم باز پری شدم

خدایا شکرت که جوابمو دادی ایشالا همه به خواسته هاشون برسن 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ازدواجت تازه داره میشه یسال ؟واه خجالت چی من سه سال ازدواج کردم چن ماهه رفتم تواقدام ب هیچکسم نگفت. ...

نه یه سال و نیمه عروسی کردم خاهرشوهرم بعد من رفته بچش دندون داره در میاره دورورم همه دوتا دوتا زاییدن من هیچی

اگه تنبلی تخمدون دارین تنبلی به راحتی با روش هومیوپاتی قابل درمانه 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
امیدت ب خدا باشه قسمتت ک بشه باردار میشی هنوزم ک پری نشدی حرص چی میخوری الکی🤔

دارم میشم ولی نمیدونم چرا زودتر از موعد اخه میترسم شاید لقاح شده بوده افتاده

اگه تنبلی تخمدون دارین تنبلی به راحتی با روش هومیوپاتی قابل درمانه 

این و نشنیده بودم چیه

نه یه سال و نیمه عروسی کردم خاهرشوهرم بعد من رفته بچش دندون داره در میاره دورورم همه دوتا دوتا زایید ...

دیر نکردی عزیزم..نگران نباش..استرسم بذار کناررر .. حالا تو نی نیت یه سال کوچیکتر باشه هیچی نمیشه مطمئن باش

دارم میشم ولی نمیدونم چرا زودتر از موعد اخه میترسم شاید لقاح شده بوده افتاده

خب اگ لقاحم انجام شده باشه افتاده باشه ی مشکلی داشته 

استرس نداشته باش باردار میشی گلم استرس نطفه رو از بین میبره

مثه من بزن ب دره بیخیالی😁