2777
2789
عنوان

مامانا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 61 پست
پیاز رنده کن جلو چشمش یا کنارش بوش باعث میشه کیپی دماغش باز بشه یا از این ویکسای دماغ بده بو کنه&nbs ...

پیاز گداشتم الان ویکسم میارم نزدیکش نفس که بکشه ببینم بازمیشه

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بوی هر چی بده له نظرم برای باز شدن بینیش اورژانسی ترین کاره شوهرت بفرست داروخانه شبانه روزی بگیره وا ...

فک کنم دارم برم بگردم،ممنون عزیزم

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
میدونم عزیزم خیلی حال بدیه من خودم لوزه سوم دارم ولی عمل نکردم وقتی سرما میخورم راه تنفس وتغذیه کامل ...

هرکار کردم لیموشیرین نخورو قاطی شیرش کردم بهش دادم باعسل

یکم روغن بزن دم بینیش ازروشم یکم ویکس بزن همون که خیلی بوداره سری بازمیکنه.فقط حتما روغن بزن یه وقت پویتسو نسوزونه.واسه گوششم خوابید حوله گرم کن بزار منم لوزه دارم انقدبزرگه که نگو ولی میگن عوارض داره عملش.به نظرم صبرکن. اگه اذیتش نمیکنه عمل نکن

میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم
یکم روغن بزن دم بینیش ازروشم یکم ویکس بزن همون که خیلی بوداره سری بازمیکنه.فقط حتما روغن بزن یه وقت ...

نه خودم ازعملش میترسم

اولین درمان برای لوزه بچه ها درمان دارویی اگه جواب نداد بعد عمل که بیشتر متخصص ها تا اونجا که میتونم به تعویق میندازن . قرص مونته لوکاست ۵ میلی و اسپری بینی رستانکس و شربت سیتریزین داروهایی هستند که دکتر به پسر من داد . خدا رو شکر بهتره . علایمش کم شده . یه متخصص گوش و حلق اطفال ببرش . بیمارستان طبی کودکان داره میتونی تلفنی  وقت بگیری . 

عسل فقط با آب گرم وچندقطره آب لیمو بهش بده شیر خودش بیشتر گلو راخشک میکنه 

اخه شیر نباشه که اصلا لب نمیزنه به هیچی

انشا..بهترمیشه عزیزم .یکم خودت استراحت کن تا خودت مریض نشی.

ممنونم عزیزم