2777
2789
عنوان

شوهرم ازماشین روندن میترسه

216 بازدید | 10 پست

سلام.به نظرتون من بایدچکارکنم که به خاستم برسم من ۸ساله ازدواج کردم ودوتا پسرگل دارم وشوهرم هم سالم وخوبه وخداشکروضعیت مالی هم خوبه فقط اینکه شوهرم ازماشین خریدن میترسه البته خودش نمیگه من این حسو دارم ازهرراهی واردشدم راضیش کنم ولی این کارو نکرده خودمم شرایط گواهی گرفتن ندارم که براخودم بخره.خسته شدم واقعا😐

ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم یه دوس داشتم همینجور بود لامصب اصلا منگل بود تو رانندگی ولی بروز نمیداد. هی میگفت تو ترافیک نمیصرفه آدم ماشین بیاره. خدا داده آژانس. خلاصه من انقدر مسخرش کردم تا اخر ۳۰ ، ۴۰ جلسه کلاس رفت تا مثه عقب مونده ها پشت فرمون میشست. استاتر بروی شوهرات بیار ای قضیه رو بگو برو ۱۰۰ جلسه کلاسم شده ثبت نام کن تا یاد بگیری اصلا هم نترس

وقتی شوهرت میترسه خجالت زدش نکن دیگه باهاش بحث نکن رو نقطه ضعف مردا دست نذار. خودتم انگار میترسی دار ...

ن عزیزم من خودم اتفاقا علاقه مندم زیاد فقط تاپارسال منتظرایشون بودم چون همش وعده میدادبعدم که حاملگیو بچه کوچیک امسال دستمو بست ولی بتونم ازسال دیگه خودم حتمااقدام میکنم

خوب میترسه شاید ...چرا شما نمیشینید ..به جا توقع داشتن از شوهرت خودت یادبگیر اینکه مشکلی نداره ...مث ...

ن من خودم خیلی دوس دارم فقط به خاطرامروزو فرداکردنش تاالان طول کشید .الانم بچه ی کوچیک دستاموبسته😊

وای منم یه دوس داشتم همینجور بود لامصب اصلا منگل بود تو رانندگی ولی بروز نمیداد. هی میگفت تو ترافیک ...

خودم یادبگیرم راحتترازاینه که اونو به زوربخام وادار کنم آخرشم یه کاری دستمون بده 😂😂

شوهر منم می‌ترسه یکدفعه رفت ثبت نام کرد امتحانم داد ولی رد شد دیگه نرفت... منم با وجود داشتن بچه کوچیک رفتم گواهینامه گرفتم، برام ماشین خریده الان جایی بخوایم بریم من رانندگی میکنم، تنها بخواد بره با موتور یا تاکسی میره