2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم دعوا واسه همه پیش میاد ،زن و شوهر دعوا نکنن ک زندگی تکراری میشه اون بوس اشتیش می ارزه ب کل د ...

حرفايي كه بهم زد كلا مهرشو از دلم برد من روي قبر ارزوهام گريه ميكنم ببخشيد ناراحتت كردم عزيزم

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
عزیزم...چرا؟ناراحتی از این بابت؟

اره مگه میشه ناراحت نباشم..فقط بدون دوست داشتنم یک طرفس به خاطره همین خیلی مشکل داشتیم با هم

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
حرفايي كه بهم زد كلا مهرشو از دلم برد من روي قبر ارزوهام گريه ميكنم ببخشيد ناراحتت كردم عزيزم

ن بابا این چ حرفیه کاش تو اروم شی سبک شی من خوشحال میشم،ایشالا خدا کمکت کنه

یه دنیا انسان،یه انسان👨دنیام💕
اره مگه میشه ناراحت نباشم..فقط بدون دوست داشتنم یک طرفس به خاطره همین خیلی مشکل داشتیم با هم

عزیزم😢😢😢😢😢راهی نداره برگردی؟اخه توتاپیکات خوندم شوهرت میخوادبری زندگی کنی

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
آخه مفصله قضیه.بخوام بگم باید سه صفحه بنویسم.من واسه همتون صلوات فرستادم اگه خواهری کنین شماهم واسه ...

ان شالله که هرچی تو دلت میگذرا اگه خیره همون برات پیش بیاد

اللهم صل علی محمّد وآل محمّد

❤❤👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧دنیام دخترم وهمسرم👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧❤❤خدایا نی نی تو دلیمو برام سلامت نگه دار 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻آجیای گلم اگه میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم...اگه دوسش داشتی چرا جدا شدی؟عزیزم فقط برات آرامش قلب و روحتو میخام.میدونم چقد سخته از کسی که عاشقشی جدا باشی...

هوا یه جوری عالیه که آدم میتونه چهل تا شکست عشقی رو باهم بخوره....چهل تا دیگم سفارش بده😌😫
عزیزم😢😢😢😢😢راهی نداره برگردی؟اخه توتاپیکات خوندم شوهرت میخوادبری زندگی کنی

همسرم هیچ راهی واسم نگذاشت از هر راهی بگی رفتم ولی به بن بست رسیدم

همسرم هیچ راهی واسم نگذاشت از هر راهی بگی رفتم ولی به بن بست رسیدم

انشالاخدابه دلت ارامش بده....نمیدونم یکی بود فک کنم اسم کاربریش پسته یافندوق بود همسرش خیلی دوست داشت برگرده

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
عزیزم...اگه دوسش داشتی چرا جدا شدی؟عزیزم فقط برات آرامش قلب و روحتو میخام.میدونم چقد سخته از کسی که ...

فحاشی..زندونی میکرد تو خونه..مشروب..سره بچه دار نشدنم زخم‌زبونم میزد..خیلی مشکل داشتم‌باهاش

انشالاخدابه دلت ارامش بده....نمیدونم یکی بود فک کنم اسم کاربریش پسته یافندوق بود همسرش خیلی دوست داش ...

من نبودم