sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 عنوان مامانا بیاین? 114 بازدید | 22 پست واقعا چرا ب هم کمک نمیکنیم وقتی یکی انقد استرس دارع و حالش بده...صدتا تاپیک زدم فقط چند نفر جواب دادن...چی میشه مگ جواب بدین و یکیو از نگرانی دربیارین وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘 1397/09/01 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرآریا عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 680 چی شده تا پیش از ازدواج تنها مرگ میتواند دو دلداده را از هم جدا کند پس از ازدواج هرچیز...
کاررررردان عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 3420 منم مامانم.مشکلت چیه هوا یه جوری عالیه که آدم میتونه چهل تا شکست عشقی رو باهم بخوره....چهل تا دیگم سفارش بده😌😫
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 من س تا بی بی چک زدم ک یکیش زیر پنج دقیقه یکیش بعد پنج دقیقه و یکیش بعد ی ساعت هاله انداختهمیگن کاذبهاعتماد کنم بهش یا نهروز سی ام سیکلمم وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
tyasan عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 41118 من س تا بی بی چک زدم ک یکیش زیر پنج دقیقه یکیش بعد پنج دقیقه و یکیش بعد ی ساعت هاله انداخته میگن کا ... یکیش زیر پنج دیقه ..... یعنی مثبته 😄😄😄😄 ( )
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 یکیش زیر پنج دیقه ..... یعنی مثبته 😄😄😄😄 اون دوتا پس منفیه? وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
khestara70 عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 8536 سه تا باهم كه نميشه كاذب حتما چيزى هست چرا آز نميديدچند وقته اقداميد كه باورش براتون سخته؟!بنظرم مثبته و هزارتا مباركه😍
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 سه تا باهم كه نميشه كاذب حتما چيزى هست چرا آز نميديد چند وقته اقداميد كه باورش براتون سخته؟! بنظرم ... یبار ی سقط داشتم و الان چهار ماهه اقدامم.همش میترسم خوشال شم..اگر واقعا منفی یاشه حتی بعد چند ساعت هم هاله نمیندازه?? وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 چی شده گفتم😔😔😔 وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
khestara70 عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 8536 والا من سه روزم بوده بى بى گذاشتم گوشه حموم به اميد اينكه نظرش عوض شه وو خطى بندازه نشد كه نشد 😅انشالله بحق حضرت ابولفضل باردارى عزيزم و نى نيتو سالم بغل ميگيرى 🌸
مهرآریا عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 680 گفتم😔😔😔 خوشال شو مامان داری میشی 😄😘 تا پیش از ازدواج تنها مرگ میتواند دو دلداده را از هم جدا کند پس از ازدواج هرچیز...
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 والا من سه روزم بوده بى بى گذاشتم گوشه حموم به اميد اينكه نظرش عوض شه وو خطى بندازه نشد كه نشد 😅 ا ... ینی اصلا و ابدا هالع ننداخت??? مرسی از دعای قشنگت عزیزدلم انشالا هرچی میخوای خدا بهت بده وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 خوشال شو مامان داری میشی 😄😘 میترسم خوشال شم بخدا..نمیشه کاذب باشه??? بی بی چک منفی ب هیچ عنوان هاله نمیندازه حتی بهد چند ساعت?? وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
هانا۹۷ عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 9912 عزیزم یکی م فردا صبح بذار.واس اینکه مطمئن شی شنبه برو ازمایش.انشالله که مثبته