2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فلزی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ماا من چوبیه نمیریزه

چوب یا ام دی اف؟

برا ما چوبه هنوز نصب نکردیم رفتن دیدم ریخته😑 بابام گفت کریش یا تریش نفهمیدم دقیق بزنین بهش نریزه

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

صدا هم نمیده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ما فلزی کلا تختم جک هستش ....البته شوهرم جدا پایه اهنی دادن ساختن زیرش زدیم بعد زیر پایه هاشم مکت انداختیم ک رو سرامیک نباشه و رو خو فلزم ی کارتون یخچال گذاشتیم و ی موکت بعععد تشک رو انداختیم.صدا نداریم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

واسه ما چوبی بود صدا میداد

جدیدا عوض کردیم جک داره بازم صدا میده😐

ولی اینکاری ک دوست مون گفت رو انجام میدم حتنا،موکت حتما صداش رو میگیره

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!