2777
2789
عنوان

وای خسته شدم

120 بازدید | 15 پست

انقد ک تاپیک گذاشتم خودمم خسته شدم چ برسه شماها...

س تا بی بی چک گذاشتم یکیش زیر پنج دقیقه هاله انداخت یکیش پنج دقیقه بعد یکیش بعد ی ساعت تو دو روز پشت هم

ب نظرتون مثبت کاذبه??

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
همش باهم کاذبه نه عزیزم آخرش که یکیش درسته مگه دوس نداری؟

چرا خیلی دوس دارم.اما میترسم دلمو خوش کنم و پریود شم

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثبته خیالت راحت شنبه برو آز بده کی موعودت هست؟

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
مثبته خیالت راحت شنبه برو آز بده کی موعودت هست؟

فردا .اونوماه دوم پری اومد...واقعا میگی??اگ منفی باشه حتی بعد چند ساعتم هاله نمیندازه درسته?

فردا .اونوماه دوم پری اومد...واقعا میگی??اگ منفی باشه حتی بعد چند ساعتم هاله نمیندازه درسته?

اره من چن بار استفاده کردم بی بی همش منفی میشد حتی هاله نداشت بعدش پری میومد 

پس تو حتما حامله ایی که مثبته چن تا اگه منفی بود یکیش حداقل منفی میشد

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
اره من چن بار استفاده کردم بی بی همش منفی میشد حتی هاله نداشت بعدش پری میومد  پس تو حتما حامله ...

انشالا  ب حق علی خداکنه

انشالا  ب حق علی خداکنه

منم دعا کن 

منم دعا کن 

شماهم انشالا ب حق علی زودی دامنت سبر بشه الهی امین

شماهم انشالا ب حق علی زودی دامنت سبر بشه الهی امین

الهی امین من الانم پهلو دراز کشیدم همش تیر میکشه درد میکنه 

قبلنا قبل پری ایجور نبودم اینبار علائمم با مث قبل فرق میکنه همش میگم حتما حامله ام ۵امم روز پریه کا ش پری نیاد 

الهی امین من الانم پهلو دراز کشیدم همش تیر میکشه درد میکنه  قبلنا قبل پری ایجور نبودم اینبا ...

انشالا ک نمیاد ب امید خدا 

انشالا ک نمیاد ب امید خدا 

ایشالا نی نی دار شدی خبرم کن