2777
2789
عنوان

گوش بل بلی

6416 بازدید | 28 پست

دخترم سه ماهو نیمشه گوشاش نرمن سرشو که به سمت چپ و راست حرکت میده گوشاش تا میشن انقد اینجوری شدن گوشاش برجسته و بل بلی شدن..اول اصلا اینطور نبود

به نظرتون درست میشه؟چیکار کنم خوب شه؟

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بل بلی؟

رو به جلو شدن شبیه اینه بغل ماشین

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

عزیزم همیشه از این هدبندهای فانتزی پهن سرش کن رو گوشاشو بگیره

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
عزیزم همیشه از این هدبندهای فانتزی پهن سرش کن رو گوشاشو بگیره

نمیذاره سرش میکنم بی قراری میکنه جیغ میکشه

اگه شدید باشه میشه عملش کرد

وای ینی درست نمیشن؟

من برا دخترم چسب زدم واقعا تاثیر داشت بنظرم

چه چسبی؟از چند وقتگی زدی

هد یا تل پارچه ای ببند شاید صاف شد

در هر صورت جراحی میکنن و راحت درست میشه

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
 چسب برق عزیزم کنده نمیشد بخدا اگه نمیزدم گوش بلی میشد مطمعنم... شماهم بزن چیزی نمیشه ‌فقط مو ...

چند وقتش بود؟تا کی زدی