2777
2789
عنوان

😔😔😔😔 بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 72 پست
چقدر گذشته از موعدتون

روز 30 سیکلمم..حالا نمیدونم 28 روز در نظر بگیرم یا 32 چون یبار دوره 28 روزس یبار 32

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
من دوره هام قبل28روزه بودالان چندماهه هم25هم27هم28 از25کمترنمیشه از28بیشترامروز28روزه دوماهه که دیگه ...

فردا میشه یه روز تاخیر از ۲۸ روز درسته؟ معمولا جواب میده بعد تاخیر

بهتره فردا صبح بی بی بزنی

ان شالله که مثبته

جانا دلم ربوده ای فریبانه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا میشه یه روز تاخیر از ۲۸ روز درسته؟ بهتره فردا صبح بی بی بزنی ان شالله که مثبته

آره عزیزم فردا29روزمیشه,مرسی گلم انشاءالله توکل برخداهرچی خداصلابدونه اون قسمت شه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
فردا میشه یه روز تاخیر از ۲۸ روز درسته؟ بهتره فردا صبح بی بی بزنی ان شالله که مثبته

میشه کع مارک لاوین بد باشه که هاله انداختخ?

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
حالا بنظرت چون روز موعدم منفی شده نینی ندارم؟

احتمالش زیاده ک نی نی داشته باشی گلم 

روز 30 سیکلمم..حالا نمیدونم 28 روز در نظر بگیرم یا 32 چون یبار دوره 28 روزس یبار 32

نمیدونی روز تخمک گذاریت کی بوده؟

اگه نمیخوای بی بی هدر بدی و تحملشو داری

صبر کن همون بعد ۳۲ روز بی بی بزن

جانا دلم ربوده ای فریبانه...
نمیدونی روز تخمک گذاریت کی بوده؟ اگه نمیخوای بی بی هدر بدی و تحملشو داری صبر کن همون بعد ۳۲ روز بی ...

اره دیگ باید صبر کنم تا شنبه یکشبنه

از کجا میدونی؟

چون بی بی چک بعد چند روز تاخیر تازه نشون میده .نمیشخ روز موعد منفی شده بگی حامله نیستی

عزیزم برای من یک هفته بعد از تاخیر مثلت شد اونم با هاله کمرنگ، ولی کاترین هم بهت گفت منم همین تجربه رو دارم که بی بی چک حتی اگه کمرنگ باشه باید سریع نشون بده

ایشالا که بارداری

علایم دیگه نداری؟ سینه هات تیر نمیکشن؟ یا نفخ نداری؟