2777
2789
عنوان

😔😔😔😔 بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بری بی یی چک دیروزمو نگا کنی تو تاپیک دونا قبلی

بعضی کیست های تخمدان باعث جواب مثبت کاذب میشن. کیست نداری؟ بعد خب آزمایش بدی خیلی سریع تر جواب میگیری چرا آز نمیدی؟

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

بچه هامن الان یه هفته هست علایم پریوددارم,سینه هام حساس میشن همیشه مثل اینبارالانم خوب شدن

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
بچه هامن الان یه هفته هست علایم پریوددارم,سینه هام حساس میشن همیشه مثل اینبارالانم خوب شدن

میگن علایم اولیه بارداری شبیه علایم پری هستش

توجه  به این علایم جز استرس نتیجه ای نداره

فقط چاره اش اینه چند روز بعد تاخیر بی بی یا ازمایش بدین خیالتون راحت بشه

جانا دلم ربوده ای فریبانه...
بعضی کیست های تخمدان باعث جواب مثبت کاذب میشن. کیست نداری؟ بعد خب آزمایش بدی خیلی سریع تر جواب میگیر ...

نه کیست ندارم اصلا الان ب مرور باز اینم داره هاله میندازخ

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
میگن علایم اولیه بارداری شبیه علایم پری هستش توجه  به این علایم جز استرس نتیجه ای نداره فقط چ ...

قبلش بی بی بزنیم درطت جواب نمیده؟اینجاخیلیامیگن یه هفته مونده به موعدبی بی زدیم درست بود

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
خب فردا ازمایش بده

دیگ میترسم برم  منفی باشه.الان این یکی بی بی چکمم هالهانداخت اما بعد ی رب

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
سلام بی بی کمرنگ هم مثبته واسه منم کمرنگ بود 

سلام عزیزم میشه مثبت کاذب باشه?