2777
2789
عنوان

ترشح نوک سینه

9045 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من فردا موعدمه 3روزه نوگ سینه سمت چپم درد گرف زیاد به حدیکه بین دو انگشت میگرفتم دردش رو احساس میکردم.ازدیروز سینه هامم درد گرفته الانکه سینه سمت چپم رو فشار دادم دیدم از نوک سینم یه ابی اومد ولی خیلی کم بود به حدیکه نوک سینم یذره خیس شد دلیلشو کسی میدونه من تو اقدام هستم 

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بارداری! ولی ترشح اول بارداری نیستا!!!!!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
شاید بارداری! ولی ترشح اول بارداری نیستا!!!!!

ینی امکان نداره اصلن که اول بارداری بیاد ترشح من تا حالا اصلن نبودم اینجوری الانم خیلی اتفاقی فشار دادم سینه مو.خیلی کم ترشح دارم فقط نوک سینم یذره خیس شد

خدایا شکرت
ینی امکان نداره اصلن که اول بارداری بیاد ترشح من تا حالا اصلن نبودم اینجوری الانم خیلی اتفاقی فشار د ...

ترشح نمیدونم ولی درد سینه علائم بارداریه! ان شاءالله که بارداری! یه بی بی چک بذار 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
حب فردا موعدمه اگه الان بذارم معلوم میشه؟

احتمالا اره معلو میشه! ولی اگه منفی شد دو سه روز دیگه دوباره تست کن