2821
2789
عنوان

مشاور خوب

78 بازدید | 9 پست

سلام دوستان راستش من تو رابطم با شوهرم تصمیم به جدایی گرفتم، تصمیم صد در صد فقط شوهرم راضی نمیشه اونم ب خاطر منافع خودش نه به خاطر من ،الان راضی شده بریم پیش مشاور برای نتیجه قطعی

بچه ها من ی مشاور خیلییی خوب میخوام شوهرمو متقاعد کنه تا جدا شیم، از مشاورایی نمیخوام ک به هر قیمتی حاضرن زن زندگی کنه و ب پای زندگی بی عشق و علاقه بسوزه فقط به خاطر بچه ،هزاران ظلم و حقیر شدنو به جون بخره ک فقط ی زندگیو سرپا نگه داره

لطفا اگه میتونیین مشاور خوب تو تهران معرفی کنید

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام میخواید همزمان دوتایی با هم برید یا جدا جدا ؟ به من پیام بدید بهتون معرفی منم دو تا مشاو ...

سلام دوتایی میخایم بریم اگه میشناسی ممنون میشم 

سلام میخواید همزمان دوتایی با هم برید یا جدا جدا ؟ به من پیام بدید بهتون معرفی منم دو تا مشاو ...

راستش چند سال پیش یکی رفتم کلی حرف زد حرف اول و آخرشم این بود ک بسوز و بساز😢😢

راستش چند سال پیش یکی رفتم کلی حرف زد حرف اول و آخرشم این بود ک بسوز و بساز😢😢

نه همچین خبراییم نیست که بسوزی و بسازی

بنظرم بهتره اول یه جلسه خودت بری بگی هدفت چیه بعد ایشون همسرت رو بخواد که بیاد

یه لطفی کن بهم پیام بده چون اینجا نباید شماره و اینا گذاشت گویا 

نه همچین خبراییم نیست که بسوزی و بسازی بنظرم بهتره اول یه جلسه خودت بری بگی هدفت چیه بعد ایشون همسر ...

عزیرم درخواست دوستی دادم قبول کن

عزیزم برو پیش دکتر خشایار نعماوی زاده کارش عالیه. شمارش 09351305590

مشاوره تلفنی هم میده. من کلی روانشناس عوض کردم و پولمو الکی دور ریختم اما این یکی که بهت معرفی کردم خیلی خوبه