2821
2789

باید ببریدش دکتر پا پرانتزی تا ۲ سالگی درمان میشه 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ينفر بجش اينجوري بود يچيزي ميبستن به پاهاش از كمر

الان فكركنم بهتر شده

كاااملا رفع نميشه ولي خيلي بهتر ميشه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

باید ببریدش دکتر پا پرانتزی تا ۲ سالگی درمان میشه 

درمون داره واقعا خیلی ناراحتم حس میکنم شاید چون قنداقش نکردم پاهاش اینجوری شده 

پسرم نفسم عشقم😎😎😎😙😘
درمون داره واقعا خیلی ناراحتم حس میکنم شاید چون قنداقش نکردم پاهاش اینجوری شده 

نه ربطی نداره فکر میکنم به خاطر کمبود کلسیم هست

بله تا دوسالگی

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

منم یکم پاهام پرانتزی هست ولی خب الان دیگه درمان نمیشه

ممنون عزیزم 

خواهش میکنم ایشالا خوب میشه

سلام..پاهای پسرت بهتر شد؟

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

عزیزم نگران نباش، این قضیه پرانتزی شدن پا تو بچه‌ها معمولا طبیعی و سنشون که بالاتر میره خودش برطرف میشه. ولی اگه خیلی نگرانی یا شدیده، بهتره حتما یه متخصص ارتوپد بچه‌ها ببینه.
من خودم همچین شرایطی داشتم، رفتم پیش دکتر نصیری، خیلی کارش درسته، خیالم راحت شد و درمانشم عالی بود. حتما یه وقت بگیر، ضرر نمی‌کنی. 🌸

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز