2777
2789

عدسی

خوراک لوبیا

کشک بادنجون

میرزاقاسمی

کوکو

ماکارونی

سالاد الویه

خوراک دال عدس

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم انقد فکر کردم ندونستم چی بزارم زنگ زدم به مامانم الکی ببینم چه خبره گفت شام بیاین اینجا😀منم تعارف زدم گفتم نه مزاحم نمیشیم خخخخخ گفت بیاین دیگه منم گفتم باشه😊والا کی حوصله داره شام بزاره الان با این حالم

گزینه خوبیه. ولی کلا اشیجات من رو هیچ وقت سیر نکرد و گلاب به روتون دلپیچه رام به ارمغان اورد   ...

با جو پرک بپز  توشم مرغ بنداز با رشته سوپ

سیب زمینی نگینی هم بنداز

اگه قلم هم بندازی خیلی خوشمزه میشه یا حتی ماهیچه

منم نمیدونم چی بذارم تازه حامله هم هستم باید شام بخورم حتما وگرنه ولش میکردم اصلا حوصله پای گاز واس ...

[۱۱/۵،‏ ۱۱:۲۷] Khanoomi: شنبه ها

نهار:خورشتی قیمه - قورمه سبزی - بادمجان – کرفس- فسنجان- به- بامیه- لوبیا سبز

شام:املت گوجه- قارچ- کلم –تخم مرغ و خرما – اسنک با ساندویچ میکر

🌀یک شنبه ها

نهار:کوکو سیب زمینی –کوکوی مرغ – کوکوی هویج -کوکو سبزی – کروکت - شامی - کتلت و ...

شام: کشک بادمجان-خوراک کدو- خوراک بادمجان- گراتن بادمجان

🌀دوشنبه ها

نهار: استانبولی - عدس پلو - لوبیا پلو -هویج پلو- میگو پلو – رشته پلو و مرصع پلو..

شام : سوپ جو- سوپ سبزیجات- سیب زمینی شکم پر- عدسی - سینی سبزیجات بخار پز

🌀سه شنبه ها

نهار: ماکارانی - لازانیا- ته چین مرغ – ته چین بادمجان

شام: آش شعله قلمکار –آش ماست – آش انار – آش غوره - آش شلغم

🌀چهارشنبه ها

نهار: ماهی - میگو - مرغ – ماهیچه- کباب تابه

شام:کوفته – دلمه – پیتزا- مرغ بریان با سبزیجات – ناگت

🌀پنج شنبه ها

نهار:بیف استروگانف - ساندویچ مرغ و قارچ - سالاد الویه – هات داگ و ...

شام :میرزا قاسمی- جگر – تو تابه ای – مرغ سوخاری - چیپس و پنیر

🌀جمعه ها

نهار: کباب - آبگوشت- دمپخت-لوبیا پلو

شام:نون پنیر – فلافل- سمبوسه- اشکنه- پیراشکی

لیست غذا
[۱۱/۵،‏ ۱۱:۲۷] Khanoomi: برنامه_غذاي 📃

شنبه 🍴غذاهاي نوني🍵

كتلت😋انواع كوكو 😋سالاد الويه 😋كشك بادمجان😋ميرزا قاسمي😋ماكاروني😋املت😋اسنك با سالاد سبزيجات 😋كوفته جعفري با سالاد😋پيراشكي گوشت با سالاد😋

يكشنبه🍴غذاهاي خورشتي و سالاد🍚

برنج و مرغ😋خورش الو😋مرغ پرتقالي😋خورش قيمه😋خورش بادمجان😋خورش  كوفته قلقلي ساده يا با باميه😋خورش گوشت چرخ كرده😋كباب تابه اي😋خورش ماست😋مهارجه😋

دوشنبه🍴غذاهاي فست فود🍕

لازانيا😋پيتزا😋سيب زميني سرخ كرده با مرغ😋ميگو سوخاري با قارچ ساده يا سوخاري😋

مرغ سوخاري با سيب زميني و قارچ سوخاري وسالاد كاهو(اختياري)😋استيك با پوره و سالاد كلم با تخم مرغ😋

سه شنبه🍴پلو هاي مخلوط و انواع سالاد🍲

لوبيا پلو😋استامبولي😋هويج پلو😋عدس پلو😋رشته پلو😋مرصع پلو😋كلم پلو😋دمي پلو با لوبيابلبلي😋ماهي پلو(مخلوطش)😋دمي زيره😋پلو هندي😋شيرين پلو😋ميگو پلو😋

چهار شنبه🍴غذاهاي ابكي🍜

ديزي😋عدسي😋انواع سوپها😋اش رشته😋كوفته برنجي 😋مرغ ترش ابكي😋

پنج شنبه🍴غذاهاي با انواع دلمه و شكم پر🍶

دلمه برگ بو😋دلمه كلم😋دلمه فلفل دلمه اي😋بادمجان شكم پر😋كدو شكم پر 😋

جمعه 🍴غذاهاي كبابي و چلو خورشت🍢🍚

اينم يه برنامه غذايي براي خانمايي كه نميدونن چي درست كنن🙌

با جو پرک بپز  توشم مرغ بنداز با رشته سوپ سیب زمینی نگینی هم بنداز اگه قلم هم بندازی خیلی خوش ...

دقیقا اینطور درست میکنم منم. ولی کلا سیر نمیشم. احساس میکنم به عنوان میان وعده مناسبتره  

[۱۱/۵،‏ ۱۱:۲۷] Khanoomi: شنبه ها نهار:خورشتی قیمه - قورمه سبزی - بادمجان – کرفس- فسنجان- به- بامیه ...

تا دلت بخواد فکر تو سرمه برا شام

حالشو ندارم😢😢😢

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
ما نمیدونیم خونتون چی دارین یا همه جی دوست دارین یا نه کوکو کدوسبز کتلت

حرفتون متین. منظورم با وسایلی بود که تو منزل هر کدبانوی ایرانی به راحتی یافت میشه. خخخخ

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز