2777
2789
عنوان

چند نکته که خوبه خانوما توی خاستگاری رعایت کنند!با تجربه ها بیان🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 49193 بازدید | 602 پست

لباس_مناسب_خواستگاری#  

رو میتونید صفحات قبلی ببینید

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

اولین_بیرونرفتن_باخوا#  

اولین_دیدار_دوتایی#  

😘🌺

عشق جان‌ها امیدوارم تا الان خونده باشین استفاده کرده باشید،به دوستاتون هم توصیه کرده باشین تاپیک مونو😉

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بعد جلسات آشنایی خانواده ها در خواستگاری بالاخره قراره اولین بار با خواستگارتون برید بیرون! که همو بیشتر بشناسید!

توی چند تا پست پایین بهتون کمک میکنم بهترین و بیشترین استفاده رو از اولین دیدار داشته باشید👇🏻👇🏻👇🏻🍀

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱) احتمالا کمی نروس هستید، نگرانید و این استرس باعث شده عرق کنید! یا بد خلق بشید، یا یخ بزنید یا حتی تپش قلب داشته باشید! بهتون سه تا توصیه میکنم که حتما انجامش بدید!

ی دم نوش ارامبخش بهار نارنج و اسطو خدوس برای خودتون درست کنید با نبات بخورید( خود درست کردن دم نوش باعث میشه حواستون ی کم پرت بشه اروم بشید)

خودتون کفشهاتونو تمیز کنید!

آرایش کنید!

لباستونو مرتب کنید و... اینا کمک میکنن از موضوع که سبب استرس شده حواستون پرت بشه

۲) آرایش کنید

ولی نه زیاد! آرایش ملیح و دخترانه! در حدی که زیبایی شما طبیعی باشد!

آراسته باشید 

حجابتان در همان حدی باشد که قصد دارید بعد ازدواج آن گونه بیرون بروید

خد آرایشتان همینقدر باشد که قرار است در آینده وقتی کافی شاپ می رودی باشد

اگر قراراست بعد ازدواج همیشه لاک بزنید! حتما آن روز هم لاک بزنید

اینها خیلی مهم هستند! اجازه بدهید خواستگارتان بفهمد شما این هستید!

اینطوری در آینده برای حجاب و نوع لباس و کوتاه و بلند و تنگ و گشاد و روش و تیره مانتو وشال مدام بحث و دعوا ندارید!

۳) در اولین دیدار نیاز نیست زیاد از مسایل روحی و خصوصی و گذشته تان حرف بزنید

فقط همان مواردی که قبلا گفته شد!

نیاز نیست خیلی شما سوال بپرسید!

اجازه بدهید ابن جلسه او بیشتر بپرسد! چون جلسات قبلی شما مجلس را در دست گرفته اید و شما اول سوال پرسیده اید!

و اما! احساساتی نشوید!با عقل تان رفتار کنید!

۴) اگر حرفهای او برایتان جالب نیست نخندید!

اگر از رفتاری خوشتان نیامد لازم نیست پنهان کنید!

اگر مطلبی را متوجه نشدید حتما توضیح بخواهید و دوباره بپرسید!

فیلم بازی نکنید! خودتان باشید

یادتان باشد امکان ندارد انسان تا آخر عمر بتواند فیلم بازی کند!!!!

۵)من خودم شخصی مذهبی هستم پس بنظرم هیچ گونه ارتباطی نباید جز ارتباط کلامی در چارچوب با نامحرم باشد!

ولی اگر شما راحت تر هستید و معمولا دست می دهید ، اگر خواستگارتان دستش را دراز کرد ، همان طور که با همه دست می‌دهند با او هم کوتاه دست بدهید! روابط تان را از یک دست دادن جلو تر هررررگز نبرید!

( من شخصا اعتقاد دارم دست دادن گناه هست، و اصلا توصیه نمیکنم، ولی شاید نظر شما این باشه ی دست دادن مشکل نداره)

اگه دوس داشتيد مطالب رو و مفيد بود ختما لايك كنيد!!! تا ادامه بدم اگه بنظر تون اومد راجب اقايون ه ...

ممنون وقت گذاشتی و خوندی....

((پایان مطالب تاپیک خواستگاری و قبل ازدواج))

🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸

فکر نمیکنم مطلبی باشه که راجبش ننوشته باشم 

خوشبخت بشید عروس خانوما💋

لطفا اگر مفید بود ی صلوات برای سلامتی فرزندانم و ‌خوشبختی  همه جوان‌ها بفرستید🙏🏻

الهم صلی علی محمد وال محمد

خوب جایی که میریم همه خانواده های مذهبی هستن... البته خودمم مذهبی هستم ولی اصلا عیب نمیدونم شوخی کنم ...

خانم ها خیلی احساسی هستن. بهتره تو جلسات اول بهشون ابزار علاقه نکنید تا بتونن عقلانی تصمیم بگیرن. همسر منم جلسه دوم ابراز علاقه کرد و ازم شماره خواست. منم خیلی جدی گفتم که فعلا وارد فاز احساسی نشه بگذاره عقلانی تصمیم بگیرم. بعد از ازمایش  هم خودم شماره رو بهش دادم 

البته این به معنی این نیست که سرد برخورد کنید چون اونم خوب نیست ولی وارد فاز عاشقی نشید 

بله_برون#  

بعد از اينكه سر همه چيز حس كرديد با طرف مقابلتون تفاهم داريد

سبك سنگين كرديد

همه چي خوب بود!

براي مهريه و چگونگي هزينه ي مراسم و .... خانواده ها بحث ميكنند

البته اين مباحث در جلسات قبلي بين خانواده ها مطرح شدن و توافق نسبي به وجود اومده

يك جلسه كه خانواده ها به تفاهم قطعي رسيدن💋

براي جلسه دوم مراسم بله برون رو برنامه ريزي ميكنن

بله برون مراسمي هست كه قبل عقد اجرا ميشه...

مراسم بله برون در اصل مراسم گرفتن بله قطعي خانواده عروس هست

كه عقد رسمي در اين جلسه انجام نميشه

فقط عروس و داماد نامزد ميشن كه با هم برن براي خريد حلقه و ازمايش

آزمايش_قبل_ازدواج#  

مشاوره_قبل_ازدواج#  

نكته!

🤩هنوز شما و جناب خواستگار فقط نامزد هستيد! پس در خدي كه صلاح ميدونيد ( بعدا پشيمون نميشيد)حريم ها رو حفظ كنيد

🤩اگر كم خوني نداريد نگران ازمايش نباشيد، اگر داريد قبل از اين مرحله به فكر درمان بيفتيد.

😍بعضي هاكه دور انديش تر هستن قبل رسيدن به اين مرحله ازمايش ميدن كه مطمين بشن كم خوني خطرناك ندارند.    

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️

نكته:

😍قبل رسيدن به اين مرحله ، حتما چند جلسه با مشاور حرف بزنيد، قطعا اگر چهار جلسه صحبت ميكنيد هزينه ،دو جلسه رو خانواده عروس و دو جلسه رو داماد پرداخت ميكنن

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️

2790
2778
2791
2779
2792