2777
2789
عنوان

چند نکته که خوبه خانوما توی خاستگاری رعایت کنند!با تجربه ها بیان🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 46527 بازدید | 602 پست
چه تاپیک مفیدی مرسی،یه سوال اگه تو جلسه اول خود خواستگار شماره خود آدمو خواست چی بگیم?

بگيد اجازه بديد ي جلسه ديگه رفت و امد بشه

بعد با خانواده مشورت كنيد

فكراتون رو بكنيد 

شماره رو بديد

اگه اين كار رو نكنيد چطور بشناسيد طرف تونو!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
گلم من عاشق گل نرگسم ب دوست  پسرم میگ گل نرگس بیاره بنظره شما چطوره؟

وااي عالي

منم عاشق نرگس هستم

اين گلها رو واسه اونايي  گذاشتم كه قبلا همو نميشناسن

سنتي يجورايي خواستگاري شون

ولي وقتي از قبل همو ميشناسين ، اگه پسر زرنگ باشه گل خوب مياره

كه جلب تون كنه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

⛔️⛔️⛔️ي نكته الان به ذهنم رسيد!!!

تو روخدا قبل ازدواج توي خواستگاري تون حرف بزنيد راجب اين مسايل!!!🌹🌺

حرفهاي قبل ازدواج( قسمت دوم)

آقایون#  

ازدواج#  

قبل# _از_عقد

از دختر يا پسري كه قصد ازدواج با او را داريد بپرسيد!

١) كي ( بعد از چند سال ) بنظرتون بايد بچه دار شد

٢) ببينيد چقدر به مهماني علاقه دارد! مخصوصا اگر خودتون خيلي اهل مهموني و رفت و امديد! 

اگر از مهمون بدتون مياد مجبور نيستيد چنين ادمي رو انتخاب كنيد!

٣) ادم اقتصادي هستيد يا ولخرج! ممكنه بگه معمولي نه خيلي اقتصادي نه خيلي ولخرج! دقت كنيد ممكنه خودش ندونه خسيسه! يا ولخرجه!

پس جزيي تر بپرسيد؛مثلا : چند بار در ماه به رستوران ميره

چقدر از حقوقش رو صرف لباس ميكنه

نظرش راجب خريد تنقلات چي

نظرش راجب خريد اسباب بازي براي كودك چي! چقدر بايد هديه داد

٤) نظرش راجب تهيه غذا از بيرون در مهماني ها چيست!؟

چنانچه با طرف هم عقيده ايد ، حتما ابراز كنيد كه هم عقيده هستيد

اگر نيستيد لازم نيست بيان كنيد

كافي بعد كاملا فكر كنيد

سبك سنگين كنيد 

ببينيد ميتونيد با اين خصوصيت فرد كنار بيايين يا نه!

يا بهتره بگم ببينيد در درجه چندم اهميت هست اين قضيه....

موارد بالا هيچكدوم خوب يا بد نيست!

مهم اينه شما و طرف هم عقيده باشين!

اگر شما دختري با قوانين قديمي هستيد!!! در دنياي امروز به سختي همسر مورد علاقه ي خودتون رو پيدا خواهي ...

سلام عزیزم ممنونم از تاپیک خوب و مفیدت 

من دنبالت میکنم 

عزیزم این پستت مفهومش چی هست؟چرا روش های قدیمی جواب نمی دهد ؟ 

من ۲۹ سالم هست و هنوز وقتی کسی بهم پیشنهاد میده دست پاچه میشم و میپرونمش و ناخوداگاه بصورت روش قدیمی ک گفتید برخورد میشود 

مثلا یکی از مراجعانم از من خواستار اشنایی بیشتر شدن و من گفتم لطفا دیگه پیام ندید و خیلی از حرکت خودم ناراحتم  :/ و موردهایی مشابه همین 

.

راستی یک پیشنهاد ... یک تاپیک موازی با این بزنید که ما سوال هامون رو بکنیم و مابین پیام های شما وقفه نیفتد ممنون از وقتی ک میزارید 

من دسته گل رز دوس دارم فقط هم رز باشه کلا قرمز 😍

خیییلی گرون میشه😂😂😂

ی دوس پسر خیلی پولدار لازم داری😉

سلام عزیزم ممنونم از تاپیک خوب و مفیدت  من دنبالت میکنم  عزیزم این پستت مفهومش چی هست؟چر ...

اشتباه میکنی ....اینجوررفتارا از اینه که شما اعتماد بنفس کافی نداری، یا اینکه حس میکنی اگه بگی بله باهم آشنا بشیم، خودتو کوچیک کردی!!!

روی خودت کار کن! روزی چند بار با خودت تکرار کن که تو بهترینی و جذابی، واین حق رو داری که با چند نفر آشنا بشی و نهایتا عشقت رو پیدا کنی...

بهت پیشنهاد میدم اینجور وقتا، تو چشمای طرف از نزنی... کمتر هول میشی!

و از اینجور واکنش های استرسی کمتر بروز میدی!

ی نفس بکش! کمی مکس کن! بعد جواب بده : البته ، منم فکر میکنم خیلی خوبه با شما بیشتر آشنا بشم ...

واقعا گرونه؟حالا در حد ده شاخه بزارن هم حله ها از رنگارنگیا خوشم نمیاد 😂😂شیرینی هاشونم برام مهمه&n ...

فک کنم حدود ۱۰۰ میشه قیمتش....

معمولا گل همراه شیرینی رو واسه بله برون میارن

و ی گل کوچیک برای دیدار اول، مگه اینکه خانواده ها آشنا باشن ، یا دختر و پسر خودشون کاملا به تفاهم قبلش رسیده باشن، که جلسه اول فقط حکم آشنایی خانواده ها باشه، 

خلاصه فامیلع باید گل رز بیاره 😂😂😂😂

از قبل هماهنگ باش😉