2777
2789
عنوان

چند نکته که خوبه خانوما توی خاستگاری رعایت کنند!با تجربه ها بیان🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 47519 بازدید | 602 پست

👰🏽🧔🏻👩🏻‍🦱🧒🏻👦🏻اگر دوس پسر یا دوس دخترتون میگه::::

-اگه دوستتون میگه شغلت رو عوض کنی تا باهات ازدواج کنم

-یا حتی اگه میگه باید این تیپی نگردی( میخاد اعتقادات یا باورهاتونو عوض کنید)

- اگه شغلش ی طوری هست که بنظرتون در آینده پیشرفت کنه خوب میشه! و در اون موقعیت ازدواج مناسب و خوب نیست( دوس پسرتونو همون طوری که هست بخوابید شاید شرایط شغلیش هرررگز بهتر نشد!)

-اگه بهتون میگه باید سرکار نری یا ادامه تحصیل ندی( ممکن هست هر توجیهی دوست پسرتون براتون بیاره ) 

-یا اگه ازتون می خواد خانواده تونو کنار بگذارید

این# جور دوست پسر یا دوس دخترا رو کنار بگذارید

#کات

#کات

کسی که شما رو دوس داره باید همینطوری بخاد

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضي وقتا ميتونه به علت كم تجربگي باشه اين حرفا شايد كات كردن تنها راه نباشه

میشه همون عدم بلوغ لازم برای ازدواج!

کادو پیچ شده و خوشگلش میشه کم تجربگی! 

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
خب من کلا عادت ندارم جلوی کسی روسری بپوشم ولی مامانم میگه روز خواستگاری باید بپوشی

چرا خو!؟

اینطوری بعدا همسرتون معترض میشه !و از اون مهم تر خانوادش! 

برات مشکل پیش میارن!

مگه به خودپسر همون اول بگی....

ادمین جان خواستگاری های الان ارزش یه چای زلال هم ندارن براشون بیاری 

همه دست خالی میان گل و شیرینی کجا بود ؟؟؟

بعدم کلا اومدن ی دوری بزنن و برن 

مگر اونایی ک دوست بودن خواستگاریشون ثمر داشته باشه و الا همه بیخودیه

ادمین جان خواستگاری های الان ارزش یه چای زلال هم ندارن براشون بیاری  همه دست خالی میان گل &nbs ...

بعضی پسرها واقعا خودشون نمی دونن...

مادرهاشون هم میخوان خسیس بازی دربیارن😂

اجازه بده چند جلسه دیگه همو ببینید...

ببین خود پسره چطوره!؟ خودشم خسیس!باهاش بیرون برو....

اگه خسيس بازي خانواده پسر توي ديدار از خونه شون تكرار شد،صد در صد يا خانواده اي هستن كه براي ديگران ارزش قايل نيستن

يا ميخوان بگن براي عروس ارزش قايل نيست

يا كلا خسيسن

ارايش خواستگاري بايد كم رنگ باشه...

اگه سبزه هستيد كرم خيلي سفيد نزنيد! چون سفيد نميشيد ! ي تن خاكستري داغون به پوستتون ميديد! و ي عالم پالس منفي! از كرمهاي نچرال استفاده كنيد

اگه مطالب مفيد بود لايك كنيد 

جهت به روز رساني و ادامه تاپيك