2777
2789
عنوان

چند نکته که خوبه خانوما توی خاستگاری رعایت کنند!با تجربه ها بیان🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 46528 بازدید | 602 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی عالیه. ممنون استارتر عزیز

انشالله مفيد باشه 😘

به زودي ارايش مناسب خواستگاري رو ميذارم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

يسري چيزا هستن كه هر دختر و پسري خانواده دختري قبل ورود خواستگار بايد راجبش فكر كنه و قبلا تصميم گيري كنه

(فرق نداره خواستگارتون سنتي يا قبلا دوست بودين يا فاميل)

👧🏻اولا چه مدت قرار هست دوتا خانواده با هم آشنا بشن!؟

بهتره حداقل شش تا هفت جلسه آشنايي باشه( بهتره يك بار با هم دوتا خانواده شام يا نهار بخورن، تا فرهنگ هم رو بشناسن)

🧔🏻👦🏻🧔🏻👦🏻🧔🏻👦🏻🧔🏻👦🏻🧔🏻👦🏻🧔🏻👦🏻🧔🏻👦🏻🧔🏻👦🏻🧔🏻

🧔🏻بهتره اقاي #‍داماد

يك مرتبه در خواستگاري ها ( ترجيحا بار اول) با گل وارد خونه ي عروس بشه.... جلسات بعدي خريد گل لازم نيست.... شيريني رو هم بهتره جلسه بله برون ببريد😉

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

👧🏻قبل خواستگاري دخترخانم زيبا فكر كن قراره چقدر در آينده محدود بشي! اين مهمه !!!! مثلا اگه شوهرت قراره نذاره تنها بري سر كوچه خريد يا از حرف زدن تو با راننده و مغازه دار و .... ناراحت ميشه! حتما ازش بپرس و ببين اين مساله برات قابل هضم هست((( اگه دختر مستقل هستي و خيلي تو جامعه بودي اين برات سخته... بعد ازدواج قرار نيست كسي تغيير كنه! پس اين فكر كه بعدا عوض ميشه رو بذار كنار))

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

👩🏻‍🦱👩🏻‍🦱از اقاي داماد بپرس اهل مصرف چه مواد مخدري هست! تفريحي استفاده ميكنه! اصلا بنظرش مصرفش اشكال داره يا نه! ايا دوستاش مصرف مي كنن يا نه!!!

(( دقت كنيد اگه تفريحي ميكشه ممكن هست بعد دايم بشه! چه قليون ، سيگار، سيگاري ، خوردن الكل ابجو يا .....

اگه دوستانش استفاده ميكنند و بنظر شوهرت اشكال نداره! ممكن هست ي روز خودش هم مصرف كنه! يادتون باشه هر فرد رو از دوستانش بشناسيد))

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

👰🏼👰🏽👰🏽👰🏽👰🏽👰🏽👰🏽👰🏽👰🏽  

اگه استرس دارين! لطفا ي قرص ضد استرس بخورين!( البته قرص پروپرانول رو بدون نسخه داروخانه ميده و خوردن ي دونش فكر نمي كنم ضروري داشته باشه) بازم با دكتر حرف بزنيد

با همه اين احوال اگر قرص نميخورين حتما دمنوش هاي ارام بخش بخورين....

قبل ورود خواستگارتون چند تا تنفس عميييق بكنيد

و سيب بو بكشيد

اينا استرستون رو كم ميكنه!

استرس باعث ميشه رفتارهاي اشتباه و پرخاشگرانه يا ناگهاني بكنيد كه در حالت عادي از شما سر نمي زنه! و باعث ميشه خوب فكر نكنيد! يا حتي خوب نبينيد و نشنويد!

😝😝😝😝😝😝😝😂😂🤣🤣🤣

الان ي چيزي يادم اومد مردم از خنده

بابا روزي خواستگار ميخاد بياد غذاهايي كه بوي شديد دارن نپذيد! يادمه ي جا رفتيم خواستگاري انچنان خونه شون بري بد ميداد! نهار كله پاچه خورده بودن با سير ترشي! نميشد باهاشون روبوسي كرد😭😫😭😫😭😫😭😫

خدايي اين چيزا نياز به گفتن نداره ! ادم مهموني ميخاد بره يا مهمون بياد تو خونه بري ماهي و كله پاچه و روغن سوخته راه نمي اندازه!!

يا حداقل ي چند ساعت در ها رو باز بگذاريد بو بره!

خخخخ كاش مي شد بهشون بگم!

با ادامس و خوش بو كننده دهان و هوا آشنايي دارين😂😂😂😂😂😂

خانوما اگه روسري سر مي كنيد روسري رنگ روشن 🌹🌹بپوشيد( جذابيت چهره تونو بيشتر ميكنه))

و حجابتون در همون حدي باشه قراره جلو نامحرم هاي فاميل مثل پسر عمو و شوهر خواهر و .... باشه❤️😘

ي نكته هم واسه اقايون !!! راجب طرز كت شلوار پوشيدن!!!

اگه ظريف هستيد و استخون بندي ظريف داريد ! و هيكلتون درشت نيست 

دقت كنيد شلوار گشاد واقعا اشتباهه ! شما بايد كت هاي اندامي بپوشيد ترجيحا كتتون جليقه داشته باشه و خيلي فيت تنتون باشه!

شلوارتون خيلي بلند نباشه! ترجيحا پاچه هاش گشاد نباشه! چون شلخته به نظر ميايين!

و جذابيتتون ديده نميشه

اگهخيلي قد بلند و لاغر هستين

واسه نشون دادن جذابيت هاتون كت شلوار رنگ روشن انتخاب كنيد، جليقه يادتون نره! 

پارچه كت شلواري تون بافت درشت داشته باشه! يا چهار خونه باشه!

پاچه شلوارتون گشاد نباشه! ولي پاچه هاي تنگ و در اصلاح لوله تفنگي! نبااااشه....

چون قد رو خيلي بلندتر نشون ميده!

اندازه كتتون كوتاه نباشه! بلند هم كه اصلا !!! خوب نيست!

كت رو فيت تنتون بگيريد!

ي نكته هم واسه اقايون !!! راجب طرز كت شلوار پوشيدن!!! اگه ظريف هستيد و استخون بندي ظريف داريد ! و ه ...

اگه ظريف هستين كت كوتاه و تك دكمه مناسب ترين گزينه براي شماس