2777
2789
عنوان

چند نکته که خوبه خانوما توی خاستگاری رعایت کنند!با تجربه ها بیان🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 46713 بازدید | 602 پست

در صفحه

ی۲۸ 

فهرست  مطالب تاپیک ازدواج رو میتونید ببینید و خیلی راحت فقط صفحه مورد نیاز رو بخونید

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

اول اينكه قصد داشتم تاپيك رو ببندن تا الكي جلو نره!

ولي ي دختر خوووشگل و نگران پلاس سايز( سايز بزرگ) باعث شد تصميم بگيرم واسه اين خوشگلا هم مدل لباس خواستگاري بذارم

تا بيهوده نگران نباشن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اين لباس با بالاتنه پوشيده!!! نه اينطور بازززز

انتخاب خوووبي هست

واسه خوشگلاي پلاس سايز

يقه بسته تو و البته با استين

اگه ي سره چاق هستين

و ي قسمت چاق تر از بقيه قسمتا نيست

اورال انتخاب قشنگي هست

اگه ميخواييد رنگ تيره بپوشيد

حتما خال خالي رو انتخاب كنيد

در غير اين صورت رنگهاي تيره انتخاب خوبي براي خواستگاري اون نيست

در صفحه

ی۲۸ 

فهرست  مطالب تاپیک ازدواج رو میتونید ببینید و خیلی راحت فقط صفحه مورد نیاز رو بخونید

خواستگاري_دختر_تپل#  

لباس_پلاس_سایز#  

عروسی#  

نامزدی#  

دانسته_های_قبل_از_ازدوا# ج

‍‍ 

پیش از قفل کردن تاپیک باید بگم

همه انسان‌ها زیبا هستن

فقط بعضیا یاد ندارن زیبایی شون رو نشون بدن

و ی عده هم نمیدونن زیبایی در کجای وجودشون هست که اون رو پر رنگش کنند

پوست صاااف

دندان تمیز و سالم و سفید

لبهای بدون پوسته

صورت تمیز و بدون مو

ابروهای طبیعی و مرتب

و البته موهای سااالم و بلند

عامل اصلی زیبایی هستن

تاپیک دوممون که راجب مراسم بعد از عقد هست 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3317495&slug=مدل-لباس-عقد-محضري-و-همه-چيز-از-عقد-تا-پايان-جشن-عروسي&postId=108953744

ادامه فهرست تاپیک

فهرست#  

در صفحه۲۶  و ۲۵.   میتونید چند مدل تزیین سینی چای خواستگاری و بله برون و البته ! چند مدل لباس خواستگاری ببینید!

با اين افراد ازدواج نكنييييد! اين آدمها سمي هستند ! هرررگز ازدواج با آنها موفق نخواهد بود

از ازدواج با افرادزیر جدآ خودداری کنید :

1.فرد با هر نوع اختلال شخصیتی و بیماری روانی (مگر اینکه خود را درمان کرده باشد یا تحت درمان بوده باشد )

2.فردی که بخاطرشما دست به خودکشی زده باشد یا تهدید به ان کند .

3.کسی که مسائل مهم را از شما کتمان کرده باشد یا و یا دروغ های مهمی گفته باشد .

4.فردعصبی مزاج و خشمگین / پرخاشگر و بددهن (مگراینکه باکمک تخصصی خود را معالجه کرده باشد ).

5.فرد کنترل کننده .

6.فردی که بخاطر شما از زندگی قبلی اش خارج شده .

7.فرد ناامن و بدبین.

8.فرد با اختلاف سنی 20 سال (و ترجیحا بیش از 10 سال ).

9.فردی که کشش و میل جنسی به او ندارید .

10.فردی که اختلاف اعتقادی مذهبی و تا حدودی نژادی و فرهنگی بارز با شما دارد

11.کسی که حداقل یکی دو دوست صمیمی ندارد (نه دوست ساده و معمولی).

12.فرد معتاد(به مواد /مخدر /قمار/ بازیهای کامپیوتری و..)

*نکته : احتمال شکست در هر یک از موارد فوق بیش از 90 درصد خواهد بود .

از این مدل لباسها از کجا تهیه کنیم

لباسهای خاصی نیستن!

اگه پیدا نمیکنید، مدل بدید خیاط بدوزه....