2777
2789
عنوان

چند نکته که خوبه خانوما توی خاستگاری رعایت کنند!با تجربه ها بیان🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 46528 بازدید | 602 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا کی روز خواستگاری اینا رو می پوشه؟؟

نمی دونم شما چی میپوشید...

البته من طرح زیاد گذاشتم

صفحات قبل رو هم ببین  

صفحه ۳ و ۲

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

هر چه فاصله سنی زوجین کمتر باشد، احتمال تفاهم بیشتر است، چراکه دو نفر با تفاوت سنی زیاد در دو مرحله متفاوت از زندگی هستند و نیازها و خصوصیات آن‌ها متفاوت است. فاصله سنی از ۱۰ سال به بالا به دلیل اینکه تفاوت زمانی و یک دهه فاصله زندگی کردن بین دو فرد وجود دارد، مشکلاتی برای هر دو زوج به وجود می‌آورد. مشکلاتی چون عدم درک صحیح و متقابل، برآورده نشدن انتظارات دو طرف بعد از مدتی و بی‌حوصله‌گی فرد بزرگ‌تر، به خصوص احساس پشیمانی و بروز مشکلات بیشتر از مواردی است که بین زوج‌ها با فاصله سنی زیاد دیده می‌شود.

اختلاف_سني_ازدواج#  

فاصله_سني_درازدواج#  

فاصله_سني_در_ازدواج#  

اختلاف_سن_در_ازدواج#  

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

گاهی اوقات ممکن است احساس کنیم که به خاطر ازدواج با شخص خاص (کسی که فاصله سنی زیادی با ما دارد) حاضر هستیم که از نیازها و تمایلات خود بگذرید اما وقتی جذابیت‌ها و اتفاقات هیجان‌انگیز ابتدای آشنایی بگذرد و در رابطه‌ای باشیم که در آن از تمایلات خود گذشته‌ایم، به مرور زمان احساس دلخوری و ناراحتی بیشتری خواهیم کرد.

ولي باید حتماً ویژگی‌های شخصیتی دیگر را هم در نظر بگیریم.

درست است که تفاوت سنی بالا همیشه مطلوب نیست، اما عوامل مختلفی روی رضایت زناشویی یک زوج تأثیر می‌گذارد. برای مثال ممکن است زوجی که با وجود تفاوت سنی زیاد، شباهت‌های شخصیتی زیادی با یکدیگر دارند و یا به پختگی و رشد فردی قابل توجهی رسیده‌اند، بتوانند در کنار هم خوشحال و راضی زندگی کنند.

بنابراین باید به بررسی دقیق بقیه ویژگی‌های فرد مقابل نیز بپردازیم و از خود بپرسیم که آیا با وجود تفاوت سنی، می‌توانم به تصمیم‌هایش اعتماد کنم؟ آیا می‌توانم در سختی‌هایی که ممکن است پیش بیاید، روی کمک و قضاوتش درباره مسائل حساب کنم؟ آیا به دیدگاه‌هایش احترام می‌گذارم و یا آن‌ها را عقب افتاده و کودکانه می‌دانم؟

اختلاف_سن_در_ازدواج#  

افتخار#  

بچه ها يكي از نكاتي كه بايد قبل ازدواج مسرانه بهش فكر كنيم مبحث افتخار هست

اين كسي كه ميخواييم باهاش ازدواج كنيم دوست_پسر#  

مون يا نامزد#  مون يا عشق# مون  اين ادم چي داره كه تا بيست سال ديگه بهش همچنان بهش افتخار كرد؟

فكر نكنيد اين ي مطلب زنانه هست

يا ي مطلب مردانه

اين ي اصل مهم انساني هست.... 

بااايد همسرتون باعث افتخار شما باشه و شما باعث افتخار اون

اگه باعث افتخار همسرتون باشيد اگه به همسرتون افتخار كنيد 

خيانت نميكنيد و نميبينيد!!!!

افتخار#  

همسران#  

پيش_از_ازدواج#  

بچه ها فرق نداره دختر هستين يا پسر  حتما دقت كنيد طرف مقابلتون به چي در وجود خودش افتخار ميكنه! اصلا ادمي هست كه عزت نفس داره و به خودش افتخار ميكنه يا كاملا بدون عزت نفس هست( ادمهاي سمي و خطر ناك !!!! ازشون دور بشيد)

دوست دختر يا دوست پسر ، نامزد يا خواستگارتون به چي در وجود خودش افتخار ميكنه؟؟

ازش نپرسيد! به حرفاش رفتارهاش دقت كنيد!!

به خانوادش

مادرش

تحصيلاتش

پولش

قيافش

روابط عموميش

نظم و ترتيبش

پول خرج كردن و لباسهاي ماركش

لوازم ارايش گرون و جاي خونه پدرش؟

يادتون باشه كه نامزدتون به سيكس پك و بدنش افتخار ميكنه 

نمي تونيد ازش بخواييد باشگاه نره و پس انداز كنه! 

يا مثلا بيشتر باشما باشه بجاي باسگاه رفتن...

اگه به زيباييش اهميت زياد ميده و زيباييش تنها نقطه افتخارش هست نمي تونيد ازش بخواييد به عمل زيبايي بوتاكس و ... فكر نكنه يا انجامش نده چون اين ادم چيزي در وجودش جز قيافش نداره! اونو از دست بده تهي ميشه! افسرده ميشه

اگه افتخارش خانوادش هست ، نمي تونيد قطعا هرگز به قطع رابطه فكر كنيد( اگه تو ذهنتون قطع رابطه با خانواده طرف هست)

خلاصه اينكه قبل ازدواج ببينيد اين طرف همون چيزي هست كه ده بيست سال ديگه هم بشه وقتي كنارش راه ميريد بهش افتخار كنيد يا نه!؟!