2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله که بارداری عزیزم

برام دعا کن عزیزم دعات میگیرخ

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
دوستان نمیشه که هاله بندازه و کاذب باشه??

زیر 5 دقیقه حتما مثبت. روز چند سیکل هستید؟ گذشت از موعد؟

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
نه فك نكنم چون دو بار هاله انداحته پس يني مثبته

خداکنه برام دعا کن عزیزمک

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
زیر 5 دقیقه حتما مثبت. روز چند سیکل هستید؟ گذشت از موعد؟

من بعد سقطم دوره هام بهم ریخت ولی اصلش 28 روزس امروز روز 30 سیکلمه

عزیزم دوره هات بعد سقط چجوری شد منچون نمیدونستم بچم سقط شده تا ۳هفته شیاف گذاشتم بعدش که سونو رفتم فهمیدم چیزی نمونده و تو خونریزیهام بدون اینکه بفهمم سقط شده بعدش که شیافو قطع کردم خیلی کم خونریزی داشتم تا ۵روز بعدش قطع شد الان نمیدونم کی باید پریود بشم😕

عزیزم دوره هات بعد سقط چجوری شد منچون نمیدونستم بچم سقط شده تا ۳هفته شیاف گذاشتم بعدش که سونو رفتم ف ...

من 35 روز بعد سقطم پریود شدم 

ینی سی ام ک سقط کردم سوم ماه بعدش شدم 

ماه بعدش 28 روزه شدم 

ماه بعدش 32

ماه بعدش باز 28 روزه 

من قبلا نهم هرماه پریود میشدم یعنی الان بهم میریزه 😣

مال من بهم ریخت منم هر به 25 م میشدم ولی بهم ریخت شاید مال شما نریزه

خیلی بده اینجوری که حتی تاریخ پریودتم ندونی😑

واقعا همینطوره خیلییی بده .با کیت تخمکگذاری اقدام کن برای بارداری

من ۲۰ ام اقدام کردم کی تست بگیرم بنظرتون؟

دیگ دهم تست بزن