من دیروز بعداز ظهر ی بی بی چک زدم زیر پنج دقیقه هاله انداخت....امروز هم اول صب زدم خوابم برد ..بیدار شدم دیدم هاله انداخته.ولی از دیروزی یکم کمرنگ تر....ینی من باردارم??
وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
ساعت پنج صب خوابیده بودم شیش و نیم ک شوهرم رف بیدارشدم از ذوقم خوابالو گذاشتم هالشو دیدم خوابیدم ینی هالش هیلی کم بود ولی بیدار شدم هالش معلوم تر شده بور.تاپیک قبلیمم بی بی چک دیروزو گذاشتم
وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘