2777
2789
عنوان

دلم گرفته

117 بازدید | 13 پست

خیلی دلم گرفته همش تنهام دارمم دارویی مصرف میکنم که عوارضش افسردگی هست میبینم همه ،همه جا دارن میرن ولی من نه شوهرم میاد خونه ناهار میخوره بعدش میره بیرون یا باشگاه یا کلاس و... منم بیست چهار ساعت تو خونه تکو تنها مثلا فردا جمعس همه میرن بیرون برای یه کاری شوهرمم با خانوادم میره ولی بهرمن گفتن نیا به خاطر شرایطت از خدا شاکرم به خاطر شرایطم ولی دارو ها واسم افسردگی آورده و همش تنهام انگار دارم تنها زندگی میکنم هرجا هم میگم منو ببرین کسی قبول نمیکنه نمیدونم چکار کنم صبح داشتم با مادرم حرف میزدم یهو بغضم گرفت اشک میریختم بهش میگفتم دارم آب میخورم نمیتونم حرف بزنم😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش بارداریم مثل بارداری حساب میشه

اونوقت پیش بارداری چه مشکلی برا بیرون رفتنت هست عزیزم؟

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
سیستم ایمینی ضعیف 

دیگه تا این حدم نمیشه ها زیادی حساسی میتونی لباس خوب بپوشی یا مثل من امپول آنفولانزا بزنی که یع وقت سرمانخوری

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
دیگه تا این حدم نمیشه ها زیادی حساسی میتونی لباس خوب بپوشی یا مثل من امپول آنفولانزا بزنی که یع وقت ...

از کجا گرفتی واکسن انفولانزارو من پیدا نکردم اخه دکترم اینارو گفته گفتش نشینم تو ماشین 

میتونی تو خونه واسه خودت برقصی و ورزش کنی. کتاب نقلشی بگیری رنگ کنی. فیلم ببین مطالعه کن نزار بیکار بشی ک فکرای بد ب سرت بیاد. اگه مشکلی هم برات نداره. بهار نارنج و گل گاو زبان و اینا بخور ک مقوی اعصابه

از کجا گرفتی واکسن انفولانزارو من پیدا نکردم اخه دکترم اینارو گفته گفتش نشینم تو ماشین 

من چون باردارم و مثل شمام تقریبا تا باد بهم بخوره دماغ ام آویزون میشه😆دکترم برام نوشت و زدم از اون موقع با خیال راحت میرم بیرون 

من کل داروخانه های تهرانو گشتم نبود که نبود تو کی زدی؟

من همین تقریبا ۲۰روز پیش البته من شمالم .چرا پیدا نشده عجیبه 🤔