2821
2789
عنوان

شیردهی

111 بازدید | 13 پست

سلام وقتتون بخیر  نی نی من ۴ ماهشه و ناگفته نماند تو این ۴ ماه فقط شیرخودم رو بهش دادم ولی نمیدونم یهو چرا شیرم کم شده خیلی نگرانم که پسرم گرسنه بمونه چیکار کنم که شیرم زیاد بشه

عزیزم اگه وزن بچه رو دکتر بگه خوبه یعنی شیرت کمه

من یادمه ۳ الی ۴ ماهگی احساس میکردم شیرم کما با اینکه وزن بچه م خوب بود

شیر افزار بخور و مایعات

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از کجا متوجه شدید که شیرتون کم شده؟ وزن نی نی یا اینکه احساس می کنید مثل قبل سینتون سنگین نمیشه و شیر سرازیر نمیشه؟

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

اگه نینیتون خوب رشد نمی کنه و کلا بی قرار و نا آروم شده در مقایسه به قبل، درسته شیرتون کم شده. اما اگه به خاطر اینه که احساس می کنید سینتون مثل قبل سنگین نمیشه و شل هست، دلیلش کم شدن شیر نیست. یه پاسخ طبیعی بدن مادره. چون اوایل که میزان نیاز شیر مشخص نیست بدن مادر بیش از حد نیاز شیر تولید می کنه. بعد با توجه به نیاز نوزاد کم کم میزان شیر تنظیم میشه و به حد کافی تولید میشه. اینه که دیگه سینه سنگین نمیشه و مادر فکر می کنه شیرش کم شده

به هر صورت مهمترین محرک تولید شیر، مکیدن نوزاده. بعد از اون استراحت کافی، نداشتن استرس، نوشیدن حداقل 10 لیوان مایعات و تغذیه سالم نقش داره. تغذیه سالم هم باید به اندازه کافی مواد پروتئینی و لبنیات و سبزیجات تازه استفاده کنید.

بعضی از گیاهان هم اثرشون در افزایش شیر اثبات شده و در تولید چای شیر دهی ازشون استفاده میشه: مثل زیره سبز، رازیانه و شنبلیه (هم خود برگها و هم چایی که از دانه آسیاب شده تهیه میشه)

از کجا متوجه شدید که شیرتون کم شده؟ وزن نی نی یا اینکه احساس می کنید مثل قبل سینتون سنگین نمیشه و شی ...

وزن نی نیم کم نشده فقط همونطور که فرمودید سینه م سنگین نمیشه مثله قبل شیر ازش سرازیر نمیشه قبلا حتی لباسم خیس میشد الان نه

اگه نینیتون خوب رشد نمی کنه و کلا بی قرار و نا آروم شده در مقایسه به قبل، درسته شیرتون کم شده. اما ا ...

چه جالب من فکر میکردم شل بودن سینه م به خاطر کم شدن شیرمه و سینه مم سنگین نمیشد دیگه خیلی نگران شدم نه خدارو شکر نی نیم نسبت به قبل ناروم نشده و رشدشم کم نشده

چه جالب من فکر میکردم شل بودن سینه م به خاطر کم شدن شیرمه و سینه مم سنگین نمیشد دیگه خیلی نگران شدم ...

خب پس کاملا طبیعیه. اصلا نگران نباشید...

به هر صورت مهمترین محرک تولید شیر، مکیدن نوزاده. بعد از اون استراحت کافی، نداشتن استرس، نوشیدن حداقل ...

واقعا ممنون عزیزدلم ممنون از همه ی مامانای گل که انقدر کامل  و واضح به سوالم جواب دادین