2777
2789

سلام

هرکی حاجتش را از دست مبارک صاحب الزمان امام مهدی جگر گوشه حضرت زهرا علیهم السلام گرفت لطفا اینجا بگن و لطفا راه حاجت رواییشون رو هم تعریف کنن برامون

و یه خواهش دیگه که هرکی راهی برای توسل به امام زمان  علیه السلام هم بلده برامون بگه

با احترام به همه اعضای نی نی سایت لطفا هرکی اعتقاد نداره از گذاشتن پست خودداری کنه

و باز هم با احترام به همه کاربرا نی نی سایت لطفا فقط و فقط عزیزایی که راهی برای توسل به امام زمان  علیه السلام بلدند و یا حاجت شون رو از دست مبارک امام زمان علیه السلام گرفتن بیان بگن و راه حاجترواییشون رو هم تعرین کنن

اشکانم یه جور عاشقتم که انگار این دنیا تنها همین یک مرد را دارد

من 

البته حاجت نبود ولی ب کمک امام زمان گناهامو گذاشتم کنار و ۱ ساله پاکم 🙈🙈🙈

من هروقت دلم میگرفت تو دفتر یاداشتم واسه اقا نامه مینوشتم و دردودل میکردم 

❤و خدایی ک به شدددددت کافیست❤

سلام

من پارسال برای یکی از اعضای خانواده م یه مشکلی پیش اوند یه ذکری خوندم صد بار که توی نت اگر بزنین توسل به امام زمان میاد،الان یادم نیست چی بود

اونو خوندم و اجابتم کردن😍 شما هم حلجت روا باشین ان شاءالله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من پارسال برای یکی از اعضای خانواده م یه مشکلی پیش اوند یه ذکری خوندم صد بار که توی نت اگر بزن ...

ذکرهای متفاوت هست یه کمش هم یادت نیست عزیزم ؟؟

اشکانم یه جور عاشقتم که انگار این دنیا تنها همین یک مرد را دارد
2803
ذکرهای متفاوت هست یه کمش هم یادت نیست عزیزم ؟؟

یادمه دو بار گره ی مهمی تو کارم افتاده بود و یک ذکری که دفعه ی دوم خوندم این بود

یا محمّد یا علی یا فاطمه یا حسن یا حسین، ‌یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تهلکنی».

ذکری که دفعه ی اول خوندمو خودمم پیدا نکردم هرچی گشتم

زیارت آل یاسین هم هروقت کارم گیر میکنه یا دلم میگیره میخونم و خیلی دوست دارم و معمولا اروم میشم و مشکلم حل میشه

یا مثلا نذر میکنم که اگه فلان مشکلم حل بشه شکلات بگیرم و توی حرم امام زاده صالح پخش کنم و بگم برای ظهور آقا صلوات بفرستن