2777
2789
عنوان

دیدمش

268 بازدید | 2 پست

یادتونه بهتون رابطه خودم و پسرخالمو گفتم اگه نمیدونین برید از تایپکی ک قبلا زدم ک موضوع تایپک (اس ام اس داد + شات)  بخونید 

امروز ک من و دو تا از دوستام از کلاس میومدیم از جلو درشون ک میخواستیم رد شیم با ماشین اومد نگه داشت من دیدمش دوستام گفتن اونم نگا کرد بهت 

وای دلم دووم نمیاره ولی میدونم انتخاب خوبی نیست دل میگه آره تجربه میگه خفه

چی کنم راهنمایی کنین لطفا 

و مشکلی ک تو رفتارم دارم اینه ک زود تحت تاثیر قرار میگیرم الان انگار دارم از راه در میااام اوووووف 

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔

سنت برا عشق و عاشقی کمه مطمئنم از روی نیاز عاطفی میگی دوسش داری وگرنه عشق تو این سن یکم غیر عادیه از رو حرف زدنات هم مشخصه ک هنوز خیلی چیزارو از زندگی نمیدونی و ساده ای و بچه احتمالا اونم میدونه و ازت سواستفاده میکنه چون مردی با سن 32 اصلا نباید سمت یه دختر دبیرستانی بیاد 

نظر منم اینه ک آخر و عاقبت نداره این دوستیت دوراه داری برا فراموشش یا خودتو مشغول یکاری مثل درس و هنر و ورزش و.. کن یا برو تو اکیپای مختلف ک مختلطه عضو شو تا دیگ وقتی ابراز علاقه ینفرو میبینی سریع وابسته نشی و به خودت ارزش بدیو وقتتو برای هرکسی نزاری ک البته من خودم باشم راه اولو انتخاب میکنم

مارو دور ننداز  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.