2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 103 پست
من دوسال جلوگیری میکردم فک میکردم هروق خودم خ است میشه ولی نمیدونستم این قد سخته

منم همینطور فکر میکردم یکی هم نبود بگه زود اقدام کنید ک درگیر این موضوعات نشید!! 

تو اول راهی مطمعنم زود جواب میگیری استرس نداشته باش 

خودتو نابارور تصور نکن ایمان داشته باش ک زود حامله ای بخدا بسپار و تقویت بکن خودتونو  نزدیکیهاتم مرتب و حوالی تخمک گذاری باشه 

مطمعنم زود مامان میشی

خدایا همون گناهامونو ببخش که نمیذاره دعاهامون برآورده بشه
منم همینطور فکر میکردم یکی هم نبود بگه زود اقدام کنید ک درگیر این موضوعات نشید!!  تو اول راهی ...

مرسی از حرفای قشنگ امیدوارم

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۹۷ اسمت چیه وزنت چند؟میگن وزنو یکم بیاریم پایین درصد بارداری بالا میره

اسمم آرزو 

وزنمم  ۶۲

قدم ۱۷۰اینا میشه قد بلندم😁

چون ترازو دارم همیشه وزن میکنم 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
من هنوز پری نیومد ماه قبل ظهر پریود شده بودم ولی حالتاشو دارم 

مال منم نیومده پر گذاشتم یه لک افتاده از صب تاحالا نمیدونم شاید فردا شدم ولی اگه پری نیاد معجزه میشه 

مال منم نیومده پر گذاشتم یه لک افتاده از صب تاحالا نمیدونم شاید فردا شدم ولی اگه پری نیاد معجزه میشه ...

سلام عزیزم من پری شدم خداروشکر اصلا دلم بچه نمیخواد فعلا انشالله زود زود زود مامان میشی

یار خوب را روز بد باید شناخت...
من هنوز امکان نداشته عقب بزنم شده جلو بزنم ولی عقب نه اگرم زدم باردار بودم امروزم مطمینم پری میاد شو ...

اره هردو سالمیم اونم از اسپرم داده بود 

سلام عزیزم من پری شدم خداروشکر اصلا دلم بچه نمیخواد فعلا انشالله زود زود زود مامان میشی

مرسی ایشالا