2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 103 پست
خووو بگوو

پیاز درمانی.تو یه سرچ کنی بهت میگه که چقدر موثره.گاهی هیچ مشکلی نیست ولی چون تخمدانها مدتی فعالیت بارداری نداشتن کمی تنبل میشن و نیاز به محرک دارن.م دو ماه پشت سر هم انجام دادم و ماه بعدش باردار شدم.و اینکه شوهرمم از ماه قبل فولیک اسید میخوره یه شب در میون اونم خیلی تقویت کننده اس.البته اینو پزشکم بهم گفت.

پیاز درمانی.تو یه سرچ کنی بهت میگه که چقدر موثره.گاهی هیچ مشکلی نیست ولی چون تخمدانها مدتی فعالیت با ...

مگه اقایونم فولیک اسید میخورن؟اونا چرا؟

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته به شرط اینکه مشکل پرولاکتین و اینها نداشته باشی تو ازمایشاتت.

والا آزمایش و سونو تخمدان دادم گف هیچ مشکلی نداری

حالا ایشالا این ماه مامان شدم دیه کارم به اونجاها  نمیکشه 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
4 سالشه منم اصلا عذایم ندارم فقط از وقتی اقدامم هر ماه قبل پری سینم درد میکنه نمدونم چرا

اگه چند روز قبل از پریوده که عادیه.چون برای پریود باید سطح هرمونهای بدن تغییر کنه که پریود اتفاق بیفته.ولی اگه زودتر از اینها باشه و یا اینکه احساس سنگینی و حساسیت بیشتر باشه ممکنه برای بارداری باشه. 

میشه بگی چجوری خوردی؟

تو همین نی نی سایت اشنا شدم باهاش و بعدم سرچ کردم و با یه پزشک طب گیاهی هم مشورت کردم و بعد استفاده کردم.از روز پنج پریود شروع میکنی و تا پونزده روز ادامه میدی بعد قطع میکنی.هر روز یه دونه پیاز زرد متوسط رو پوست میکنی قارچ میکنی میندازی تو یه لیوان اب در حال جوش پنج دقیقه که جوشید ابشو خالی میکنی میذاری خنک میشه میخوری.من یه بار در روز میخوردم قبل ناهار.ولی خوب میگن باید یه بارم شب بخوری که من همونو فقط میخوردم.همین

اره عزیزم ضرری نداره.تقویت کننده اس براشون.فولیک اسید داره دیگه برای تقویت و حتی موی سر و اینها هم ت ...

چن روز پیش پهلوهام درد میکرد انگار دردش تو شکمم پخش نقد سر پا بودنی بیشتر در میکرد الان باز یه درد خفیفی اومد میتونه از علائم بارداری باشه اخه من وقتایی که پریود میشدم یکی دوروز درد زیر شکم داشتم الان ندارم 

ک ارتباط بین مصرف فولیک اسید و فراوانی ناهنجاری در سلول های اسپرم مردان وجود دارد.اسپرم شامل تعداد غیر طبیعی کروموزوم است  حدود 1٪ به 4٪ از اسپرم مرد سالم را که برخی از انواع اختلال از این نوع است مصرف ويتامين B9 در سنين باروري مي‏تواند از بروز نيمي از نقايص لوله عصبي مانند «اسپاينابيفيدا» جلوگيري کند. کمبود اين ويتامين در زمان بارداري مي‏تواند به کم‏خوني، تولد نوزادنارس و ايجاد نقص لوله عصبي در جنين منجر شود. تا چندي پيش، مصرف اسيدفوليک فقط به زنان باردار توصيه مي‏شد که در حال حاضر براساس نتايج تحقيقات انجام‏شده مصرف آن به آقايان نيز توصيه مي‏شود. براساس نتايج تحقيقات اين ويتامين در تقسيم‌هاي سلولي نقش بسزايي دارد و حرکت و کيفيت اسپرم را بهبود مي‏بخشد. معمولا به تمام خانم‏ها توصيه مي‌شود 6 ماه قبل از بارداري به پزشک زنان مراجعه کنند تا تمام آزمايش‌هاي روتين و موردنيازشان را انجام دهند. البته در اين زمان حتما بايد با حضور همسرشان به پزشک مراجعه کنند تا آزمايش‏هاي لازم هم براي همسرشان و هم براي خود خانم تجويز شود. معمولا يکي از آزمايش‏هاي تجويزشده به آقايان، آزمايش اسپرموگرام است که در آن حرکت، شکل و تعداد اسپرم‏ها ارزيابي مي‏شود. گاهي ممكن است جواب آزمايش در بعضي از افراد غيرطبيعي باشد كه مي‏تواند علت‏هاي زيادي داشته باشد. جالب اينکه در مواردي فقط با تجويز انواع ويتامين‏ها مانند زينک، اسيدفوليک و ويتامين D مشکل برطرف مي‏شود.از سوي ديگر، نتايج تحقيقات حتي در روش‏ IVF نشان مي‏دهد مرداني که 3-2 ماه قبل از بارداري همسرشان، مصرف ويتامين و اسيدفوليک را شروع کرده‏اند کيفيت و شکل اسپرم و توانايي باروري در آنها افزايش مي‏يابد. دوز اسيدفوليک مصرفي با توجه به اينکه فرد چه زماني تصميم به مصرف آن دارد، متفاوت خواهد بود مثلا اگر خانمي قرار است طي يکي، دو ماه آينده باردار شود مصرف اسيدفوليک 5 ميلي‏گرمي و در آقايان 1 ميلي‏گرمي توصيه مي‏شود ولي اگر خانمي تصميم بگيرد 6 ماه تا يک سال بعد باردار شود مصرف اسيدفوليک با دوز يک ميلي‏گرم و در آقايان هم همان دوز يک ميلي‏گرم پيشنهاد خواهد شد

چن روز پیش پهلوهام درد میکرد انگار دردش تو شکمم پخش نقد سر پا بودنی بیشتر در میکرد الان باز یه درد خ ...

دقیقا منم همون درد خیلی اروم قبل پریود رو دارم.حتی الانم.البته شدید نیست ها.این میتونه هم علامت پریود باشه خم بارداری.چون تغییرات از یه دسته اس دیگه.شبیهه به نطرم فقط با بی بی و ازمایش معلوم میشه که کدومش بوده