2777
2789
عنوان

فاجعه س بی بی چکم😭😭😭😭😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون شیرمیدی و هورمونای بدنت تنظیم نیست ممکنه اشتباه شده بی بی چک! ولی بی بی چک مدیکور مثبتش واقعا مثبته! 

ولی صبر کن برو آزمایش بده! اگرم مثبت بود شده دیگه سخت نگیر تا بهت سخت نگذره! مثل دوقلو پای هم بزرگ میشن

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
چون شیرمیدی و هورمونای بدنت تنظیم نیست ممکنه اشتباه شده بی بی چک! ولی بی بی چک مدیکور مثبتش واقعا مث ...

نه اشتباه زیاد داره 

برا من هاله انداخت اما آز منفی شد

خدایا سلامتی کوچولوهامو فقط از خودت میخوام  

برا منم الان زدم خراب بود انگار ۱۷ روز از پری گذشتشه سینه راستمم ب شدت درد میکنه نمیدونم یکی دیگه بخ ...

منفی شد؟

لاوین رز خوب نیست

روژان خوبه

اما تو این شهر خراب شده ما همه داروخانه ها یا مدیکور دارن یا لاوین رز

خدایا سلامتی کوچولوهامو فقط از خودت میخوام  

عزیزم شیرخودتو میخوره دائم باردارنمیشی من خودم از  پنج ماهگیش همش اضطراب داشتم تادوماه نشدم نگر ...

مامانم منو تو دوران شیردهی باردار شد
دوستم دومی رو تو شیردهی باردار شد 

منفی شد؟ لاوین رز خوب نیست روژان خوبه اما تو این شهر خراب شده ما همه داروخانه ها یا مدیکور دارن ی ...

گفتم یکی دیگه بخره اخه سینه هام ب شدت درد ناک شدن ....اخه لاوین رز خط cهم نیاورد الان بعد یه رب نگاه کردم خط سی هم کمرنگه اون یکی هم نیومد ....نمیدونم هس یا ن خدا کنه نباشه ...گفتم مدیکور بگیره سر دخترم مدیکور سریع نشون داد

بچه هاآی یودی خیلی خوبه چرااستفاده نمیکنین

زمانی که صدای انقلاب فرانسه بلندشدماری آنتوانت پرسیدمردم چه میخواهند؟گفتند گرسنه اندونان میخواهند..اوکه ازجامعه خبرنداشت گفت اکنون که نان ندارندچراشیرینی نمیخورند...این است حکایت روزگارما.....