2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای تخمک گذاریم دارم میخورم تنبلی دارم 

به من قرص جلوگیری داد گفت اگه بهت نساخت از این قرص بخور ولی یادم نیس چجوری باید بخورم تا چن روز

فقط یادم گفت روزی دوربار

قرص ها هم ۱۰۰ تاست برای دوماه دارو داده

برای مادر شدنم دعا کنید❤
من  میخوردم ولی نه برای کیست برای تنظیم پریودی وآزاد شدن تخمک روزی یکی میخوردم

گفت روزی دوتا ولی یادم نیس تا چن روز باید بخورم

برای مادر شدنم دعا کنید❤
من برای تخمک گذاریم دارم میخورم تنبلی دارم 

منم خوردم روزی دوتا ولی الان سونو دادم بزرگترین فولی12بود دارم دق میکنم چقد عوارضشو تحمل کردم ولی بی فایده 

باردارنیستم 😔همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر 

به من قرص جلوگیری داد گفت اگه بهت نساخت از این قرص بخور ولی یادم نیس چجوری باید بخورم تا چن روز فقط ...

یا دایمی گفته یا 15روز یکی از این دوتاس دیگه

باردارنیستم 😔همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر 

دائمی ینی چجوری؟؟؟

ینی تا قرصات تموم بشه هرروز

منم خوردم روزی دوتا ولی الان سونو دادم بزرگترین فولی12بود دارم دق میکنم چقد عوارضشو تحمل کردم ولی بی ...

خانمی متفورمین که برای بزرگ شدن سایزفولی نیس این فقط به آزاد شدن فولی کمک میکنه برای رشد سایزفولی بایدلترزول یاکلومیفن بخوری

به آرزوهایم قول رسیدن دادم☺️
احتمالا همون ۱۵ روز باشه چون اینجوری نمیشه که کلا ۱۰۰تاس اونم برا دوماه نه فقط یک ماه

من دوتا دارم گفته یکی صبح یکی شب بعد صبحانه و شام

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
چ عوارضی داره

ماه اول عوارضش کمتر بود ولی این ماه من دایم تودسشویی بودم پرخوری میل به شیرینیجات ک کلی چاقم کرده و خیلی ضرره واسه پلی کیستیکا 

نحوه ی مصرفش هرجوری هست فقط با غذا بخور که معدتو داغون میکنن

من واسه هورمون دکتر بهم داد شبی یکی

هرموقع خوردی تا یکساعت دراز نکش نشسته باش که خدای نکرده به روز من گرفتار نشی بعد از اونا بری دکتر گوارش

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏