گل_لاله مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 1388 عنوان بیمارستان تریتا چه جوریاست 1792 بازدید | 19 پست کسی تجربه ایی از این بیمارستان دارهمن دکترم لیلا محمدیه خیلیم دوستش دارم ولی برام مهمه ک هزینه بیمارستانم زیاد نشهمیخوام اگه تریتا اوکیه برم اونجا پیش دکتر لیدا احمدیان که خیلی تعریفش رو شنیدم ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️ 1397/09/01 | 11:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goldonehkhanoom عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 1092 ليلامحمدي مگه چمران هم کارنميکنه؟ سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
afsanehreza عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 2957 منم لایک کنید موندم کجا برم اندر دل من درون و بیرون همه او است اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد بیچون باشد و جود من چون همه اوست
gheshtook عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 5117 عاليه عزيزم خيالت راحتمن برادرم اونجا كار ميكنه خانوم خودشم اونجا زايمان كرد 😀
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 چرا من اولین باره اسم این بیمارستانو میشنوم؟ کجاست؟ به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
سپیده۱۳۷۰ عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 12850 من تعریفشو شنیدم که خوبهآخر همته. چیتگر لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
گل_لاله مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 1388 ليلامحمدي مگه چمران هم کارنميکنه؟ چرا ولی خصوصی میخواستم باشه که لیلا محمدی محب کوثر هست که هزینش 1و خورده ای فک کنم از تریتا بیشتره ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️
گل_لاله مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 1388 چرا من اولین باره اسم این بیمارستانو میشنوم؟ کجاست؟ ته اتوبان همت غرب ک میری ی جورایی از تهران ک داری خارج میشی میبینش بر اتوبانه ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️
goldonehkhanoom عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 1092 چرا ولی خصوصی میخواستم باشه که لیلا محمدی محب کوثر هست که هزینش 1و خورده ای فک کنم از تریتا بیشتره دوستم دوهفته پیش محب کوثر زایمان کرد خیلی راضی بودمنم چمران زایمان کردم دکترم تقي پور بود ولی زايمانم محمدي بود سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
goldonehkhanoom عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 1092 چمران هم دولتی نیست عاليه سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
گل_لاله مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 1388 دوستم دوهفته پیش محب کوثر زایمان کرد خیلی راضی بود منم چمران زایمان کردم دکترم تقي پور بود ولی زايم ... اره بیمارستان خوبیه خواهرمم اونجا بود با لیلا محمدی ی ماه پیش طبیعی انجام داد ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 دوستم دوهفته پیش محب کوثر زایمان کرد خیلی راضی بود منم چمران زایمان کردم دکترم تقي پور بود ولی زايم ... منم محب کوثر بودم خیلی راضی بودم. به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
گل_لاله مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 1388 چمران هم دولتی نیست عاليه جدی؟یعنی اتاق دردتون خصوصی بود؟ ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️
goldonehkhanoom عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 1092 جدی؟یعنی اتاق دردتون خصوصی بود؟ بله خصوصی بود یه تخته سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
goldonehkhanoom عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 1092 تازه بخش هم میتونی اتاق خصوصی یا وی ای پی. بگيري سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊