2777
2789
عنوان

کیا جدیدن چادری شدن

2971 بازدید | 46 پست

خعیلی دودلم 

شرایط اجتماعی و خونوادگی یه جورایی مانع میشه 

خودمم موندم چادر رو هم خیلی دوستدارم ....

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یک بار بزن امتحان کن.اگه دیدی اعتقادت قویه و کاری به بقیه نداری نگهش دار.چون هییییچ حجابی بهتر از چادر نیست.حتی یک مانتو گشااادددد و خیییییلی بلندددد.

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....

من چادری بودم ..چند وقت گذاشتم کنار مانتویی بودم خیلی اذیت شدم دوست نداشتم اون وضعیت رو خیلی از اقایون ازار دادن چه با نگاشون چه با حرفاشون .

دوباره بعد  چند سال چادری شدم و خیلی راحتم ...وقتی جایی هستم اصلا استرس ندارم و ریلکسم 

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده

چادر  یه ارامش خاطر خاصی میاره

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده

من جدیدا چادر سرم نمیکنم همسرم گفته مانتوت بلند باشه اشکال نداره منم مانتو بلند میپوشم خسته شدم از بچگی چادری بودم 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
من چادری بودم ..چند وقت گذاشتم کنار مانتویی بودم خیلی اذیت شدم دوست نداشتم اون وضعیت رو خیلی از اقای ...

واقعاچه خوب 

من البته زیاد بیرون نمیرم ولی با چادر بیشتر بهم گیر دادن البته ارایشم ندارم

البته به وقتایی تنها بیرون میرم چادر سرم میکنم چادر احساس امنیت میده بهم چون اینجا که زندگی میکنم مرداشون خیلی هیزو زن ندیدن

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕