2777
2789
عنوان

فردا عروسیمه😢

1594 بازدید | 64 پست

سلام فرداشب انشالله عروسیمه بعدشهرستانم هست مجلسم الان دارم وسایل جمع میکنم بنظرتون زیر لباس عروس لباس زیرم خیلی عرق میکنه؟پد روزانه بزارم بعدچجوری عوض کنم

اگه نکته یا تجربه ای دارید لطفا بگید

برو دختر اینقدر نیا سایت چشمات و پوستت بهم نریز برو گوشی از خودت دور کن فقط استراحت کن موزیک ملایم بگوووووش

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام عزیزم مبارکه والا نمیدونم 

برا منم دعا کن عزیزم

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

نه بابا پد میخوای چیکار لباس زیرتو بعدا عوض میکنی دیگه با همون لباس زیر نمیخوای که ....

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

مباركه ميتوني شور ت نخي پاچه دار بپوشي عاليه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍