2777
2789
خهخهخهخهخ... منم  ب شما میگم خوشبحاااالت ...ب من فقط ۲۵۰۰۰ ت دادن

واقعا چطوری روشون شده ۲۵ تومن دادن   

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چطوری روشون شده ۲۵ تومن دادن    

این خوبه که دفعه قبل واسه من ۹۷۵۰ریختن بی انصاف روندشم نکرده بودن بشه باش یه ش ارژ خرید

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
این خوبه که دفعه قبل واسه من ۹۷۵۰ریختن بی انصاف روندشم نکرده بودن بشه باش یه ش ارژ خرید

عجبا  

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

خخخ دفعه اول برا من ۲۴ تومن ریختن. باهاش دو تا غذا خریدم رفتیم خونه مامانم اینا خوردیم. دفعه بعدی هم پنجاه و خرده‌ای ریختن. اینبار مثه اینکه ۱۷۲ تومنه. 

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.
خخخ دفعه اول برا من ۲۴ تومن ریختن. باهاش دو تا غذا خریدم رفتیم خونه مامانم اینا خوردیم. دفعه بعدی هم ...

چه جالب ..... به من فقط یه مرحله دادن ...

هرچند اگر قراره باز بیست تومن بدن نمیخوام ...

اردیبهشت کجا الان کجا .....الان با ۲۰ تومن میتونم  یه رب گوجه فرنگی  یا  شاید ۱شونه تخم مرغ بخرم