2777
2789
عنوان

مامانم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 39 پست
خواهر و داداشت و مامانت دعوتن فقط شما دغوت نیستی.. خیلی بد. ک....پ نفرستش اصلا...

آره خیلی بده.فامیل زن داداشم و شوهر خواهرم میشه پدر داماد آخه به ما چه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من که جالب نیست بچه ها همش تو عروسی تو دستو پان مدام باید بهشون بگی برید کنار اگه دعوت نباشنم که دیگه بدتر 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
خب همون .من فک کردم بار اوله ک میگن بزار باهامون بیاد

تنها نوه ی هست که نزدیکشونه‌ بقیشون شهرای دیگه هستن بخاطر همین زیادی بهش وابسته هستن همه جا میبرنش.

آره خیلی بده.فامیل زن داداشم و شوهر خواهرم میشه پدر داماد آخه به ما چه

عزیزم...

ناراحت نشیا

یک نصیحت خواهرانه

سعی کن یواش یواش اجازه ندی با مادر بزرگش بره یا  از خودت دور بشه...میدونم مامانت و احتمالا منم تا یکسال پیش مامانم باشه..

ولی کمکم بااین مدل عادت میکنه تا بزرگم بشه همش پیش مامان جونش و اون نقش مامانش و میگیره...

من از دید کسی ک عمه م اینجوریه میگم

گاهی خیلی جاها دعوتش نمیکنن چون میدونن نوه هارو ..وسط مجالس راه میندازه میاره 

خودمم پارسال برا همین تولد شوهرم دعوت نکردم و کلی گلکی کرد...و منم دلیلش و گفتم

..بااینکه ما تهرانیم و اون مشهد حتی میازشون اینجا...هی یکی یکی دوتا دوتا

خیلی بد ..ب نوه هاش میگن ...مگه شما مادر پدر ندارین ک همه جا میبرنتون..

خیلی زشته جایی دعوت نباشن برن...مخصوصا اینکه اقا و خانمی دعوت کرده باشن...نخوان اصلا بچه تو فیلمشون باشه...از طرفی بچه خودش اذیت نیشه....

نزار ب خودت و حوچولوت بی احترام ی بشه..

شان مامانتم پایین بیاد همه فکر کنن پرستار بچه ست...

ببخشید گلم .

عزیزم... ناراحت نشیا یک نصیحت خواهرانه سعی کن یواش یواش اجازه ندی با مادر بزرگش بره یا  از خ ...

خوب میگی شما عین حقیقتا حرفت عزیزم.خودمم دلم نمیخواد خیلی بهشون وابسته بشه ولی مامان و بابام خیلی زود ناراحت میشن.اگر ی روز یا ی شب نبرمش‌ خونشون‌ زنگ میزنن و ابراز دلتنگی و ناراحتی میکنن میگن به جز ۵تو و دخترت ما کسی رو نداریم اینجا حداقل شما بیاید‌.خود بابام میاد دنبالمون‌.خلاصه که من تک افتادم ور دل مامان و بابام بقیه بچه ها این ور اون ور هستن باید جور بقیه رو هم بکشم.نه تنها تو این زمینه بلکه تو همه ی زمینه ها از پرستاریشون‌ از کارای خونه و خونه تکونی و خرید عیدشون و هر کاری که لازم بشه‌

البته اونام واسم کم نمیذارن و در همه حال پشتم هستن

خوب میگی شما عین حقیقتا حرفت عزیزم.خودمم دلم نمیخواد خیلی بهشون وابسته بشه ولی مامان و بابام خیلی زو ...

ای جونم عزیزم از یک طرف م خیلی خوبه ک همیشه حواسشچن بهت هست و دست تنها نمیزارنت......پ خیلی کارت سخته...یک نقشه طولانی مدت لازم...از کم کردن دقیقه تا. ساعت....

خداحفظ کنه شون عزیزم

ممکن ...حتی .ک داری جور بقیه م میکشی...ولی بقیه فکر کنن چقدر خوشبحالت و چقدر بهت حسودی کنن.ک ..

ای جونم عزیزم از یک طرف م خیلی خوبه ک همیشه حواسشچن بهت هست و دست تنها نمیزارنت......پ خیلی کارت سخت ...

دقیقا همشون میگن کاش ما جای تو بودیم