2777
2789
عنوان

مامانم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 39 پست

من بودم نميذاشتم بچم بره اخه خودم هميشه تو مهمونيا از بچه هايي كه بدون پدر مادرشون ميومدن تعجب ميكردم خب كه چي بشه بچه بايد جايي بره كه مادرشم هست 

دیگ هیچی ازت نمیخوام
البته این حساسیت شخصی م..بدون نظارت خودم .شلوغ پلوغ نخواهم فرستاد..ک هی بوسش کنم ..بغلش کنن..

چون خیلی ذوق داره واسه جشن و شادی مامانم خیلی اصرار میکنه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم نميذاشتم بچم بره اخه خودم هميشه تو مهمونيا از بچه هايي كه بدون پدر مادرشون ميومدن تعجب ميكرد ...

مامان بزرگا بیشتر مراقب بچن بخدا.چون خودشون نمیرقسن همه حواسشون پیش بچه میمونه

وای بچه ها خیلی تو دست و پا هستن تو مراسم

خودت هم که نیستی

دعوت هم که نیستید

نره بهتره باز خوددانید

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

حالا زشت بودنشو من کاری ندارم  ولی بچه 2و نیم سالرو تو جشن به اون شلوغی من نمیتونم تنها بفرستم خب ادمه یوقت مامانت هواسش بهش نباشه بیافته چه میدونم عروسیه دیگه

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   
مامان بزرگا بیشتر مراقب بچن بخدا.چون خودشون نمیرقسن همه حواسشون پیش بچه میمونه

نه بحث مراقبت نيست چون كي بهتر از مادربزرگ منظورم اينه كه اخه وقتي شما دعوت نيستي يا نميري بچتون چرا بره البتع اين نظرمنه ها مثلا شمارو دعوت نكردن ولي بچتون بره زشت نيست 

دیگ هیچی ازت نمیخوام

[QUOTE=75103741]اگه میدونی مامانت از پسش بر نمیاد ممکنه مشغول حرف زدن بشه و یادش بره .نزاری ببردش بهتره[/QUOTE

مامانم که حواسش از من جمعتر‌ آخه خواهرم و داداشم اینام دعوتن که جفتشون بچه ندارن‌ میگن خودمون مواضبیم‌.تازه میخواستن حنابندان هم ببرنش‌ دیشب

نه بحث مراقبت نيست چون كي بهتر از مادربزرگ منظورم اينه كه اخه وقتي شما دعوت نيستي يا نميري بچتون چرا ...

منم به مامانم گفتم زشته فردا چی میگن ولی اینا قبول نمیکنن 

حالا زشت بودنشو من کاری ندارم  ولی بچه 2و نیم سالرو تو جشن به اون شلوغی من نمیتونم تنها بفرستم ...

آره میگم ی وقت بچه ها نزننش

منم به مامانم گفتم زشته فردا چی میگن ولی اینا قبول نمیکنن 

هرجور خودت صلاح ميدوني عزيزم حالا دل مامانتو نشكن ايندفعه ولي بگو از دفعه بعد نميدارم

دیگ هیچی ازت نمیخوام
[QUOTE=75103741]اگه میدونی مامانت از پسش بر نمیاد ممکنه مشغول حرف زدن بشه و یادش بره .نزاری ببردش به ...

خواهر و داداشت و مامانت دعوتن فقط شما دغوت نیستی.. خیلی بد. ک....پ نفرستش اصلا...

حالا هرجور خودت صلاح میدونی گلم

البته اگه این دفعه گذاشتی بره ممکنه عادت کنه ک هر جا مامانجونش رفت اینم ببرن 

مسجد و بازار و خونه فامیل و ..‌.‌ کلا باهاشونه