2777
2789
عنوان

مهریه زعفرون

599 بازدید | 49 پست

سلام 

دخترای مجرد 

ی نظر داشتم البته کاملا سلیقه ایه به جای سکه میتونید زعفرون هم مهریه خودتون کنید 

هم خیلی گرونه بین ۱۲ تا ۱۶ میلیون کیلویی هم با کلاس و ارزشمند 

البته مهم زندگی و تفاهمه .من خودم ۵ ساله ازدواح کردم ی پسر دو ساله دارم مهریم ۳۰۰ کیلو زعفرونه البته همه مخالف بودن حتی خانوادم اما همسرم میدونست عاشق زعفرونم قبول کرد 

خداییم دختر خوبیم اهل زندگیم .چقدم خودشیفتم هههههههه

ایشالاهمه دخملای گل خوشبخت بشید

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

300کیلو خشک??

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

تهیه و فروشش خیلی سخته خب

ما داریم 

اتفاقا کشت راحتیه عزیزم

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

از نظر قانونی چون مالیت داره یعنی میشه تبدیل به پول کرد بله میتونه مهریه خوبی باشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
ما داریم  اتفاقا کشت راحتیه عزیزم

نه خب مثلا همسر من‌ بره تهیه کنه ۳۰۰ کیلو بیاد در خونمون بار بزنه بعد من برم بساط کنم بفروشم ؟ 😅

ازین کارا بلد نیستم باید طرف خودشم تو این کار باشه

سکه راحتتره 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
اخ جون پس ی چیز تازه بود برات

خخخ  تقلبیشو  برات  میاره  😂😂😂😂 ننوشتی  که  زعفران  اصلی  یا  تقلبی  فقط  نوشتی  زعفران 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

نه خب مثلا همسر من‌ بره تهیه کنه ۳۰۰ کیلو بیاد در خونمون بار بزنه بعد من برم بساط کنم بفروشم ؟ 😅 ا ...

خخخخ😂😂

البته فروششم کاری نداره

نه خب مثلا همسر من‌ بره تهیه کنه ۳۰۰ کیلو بیاد در خونمون بار بزنه بعد من برم بساط کنم بفروشم ؟ 😅 ا ...

هم میشه پولشو گرفت هم خودشو .فروشش بله سخته

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....
خخخ  تقلبیشو  برات  میاره  😂😂😂😂 ننوشتی  که  زعفران  اصلی &nbs ...

نه ذکر میشه که باگل یا خشک یا سرگل 

تقلبیش هم بیاره گرونه .