2777
2789
۱هرشب یه دونه پنتوکسی و اسید فولیک ۲دوبار در روز کپسول ژل رویال ولی تقریبا ۱۵ روز خورد فقط این قرصو ...

عزیزم میشه لطف کنید انگلیسی قرص پنتوکسی  و‌افرودیت رو بنویسید و همچنین دوزش رو که به همسرتون میدادید

و اینکه قرصهای شماره ۴ رو روزی چنتا مجموعا به همسرتون میدادید

مرسی از لطفتون 

هر كس مرا برنجاند خدا را رنجانده است  
عزیزم میشه لطف کنید انگلیسی قرص پنتوکسی  و‌افرودیت رو بنویسید و همچنین دوزش رو که به همسرتون می ...

عزیزم فرتیل اید روزی دوتا ، موتیلیتی بوست روزی دوتا یعنی مجموعا چهارتا 

قرص آفرودیت گیاهیه همه ی داروخانه ها دارن دوزه خاصی نداره ،afrodeit

پنتوکسی فیلین پیوسته رهش ۴۰۰  pentoxifyline یا همون pentafil 400

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام خوبی؟شما برای شوهرتون جنسینگ وگرد لقا وگل خریده بودید با خرنوب؟

سلام مرسی عزیزم ، گرده زنبوره عسل و جنسینگ و خرنوب رو با عسل قاطی کردم فکر کنم همینا فقط بودن دیگه چیزی یادم نمیاد شرمنده

البته ثعلب هم بود ک من فراموش کردم بگیرم دیگه نریختم توش

سلام دوست جونا اومدم بهتون بگم ک خدارو شکر باردار شدم 

انشالله شما هم خبره بارداریتونو بهم بدید 

بچه ها کارایی ک گفتمو انجام بدید برای ما ک معجزه شد دوست داشتم بهتون بگم ک با اطمینان خاطر داروها رو بخرید 

سلام عزیزم خدارو شکر شوهرم ازمایش داد همه چیش از نرمال بالاتر بود 

سلام عزیزم خیلیییی خوشحال شدم الهی که بسلامتی نی نی رو بغل بگیری ،مبارکت باشه گلم😍😍😍 چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین ، داروهاتونو از کدوم داروخونه گرفتید ، اخه من بعضی چیزا مثل فارماتون رو پیدا نکردم ، قرص جلبک چه مارکیه و اسمش چیه ؟ ممنونم عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام عزیزم خیلیییی خوشحال شدم الهی که بسلامتی نی نی رو بغل بگیری ،مبارکت باشه گلم😍😍😍 چندتا سوال د ...

سلام گلم مرسی    شما کدوم شهرید ؟ من خوزستانم و از یکی از شهرای خوزستان داروهارو گرفتم 

قرص جلبک آلگومد آلمانیشو بگیر 

سلام گلم مرسی     شما کدوم شهرید ؟ من خوزستانم و از یکی از شهرای خوزستان داروهارو گرفتم&n ...

سلام عزیزم ممنون که جواب دادین😘😘 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام دوست جونا اومدم بهتون بگم ک خدارو شکر باردار شدم  انشالله شما هم خبره بارداریتونو بهم بدی ...

سلام عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی سوال داشتم ازت

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍