2777
2789
عنوان

خانواده همسر

403 بازدید | 28 پست

راستش من اصلاسیاست ندارم،نمیخوام بدبگم ازخانواده شوهرم اماازاونان که هرکاری براشون کنی قدرنمیدونن اخرسرهم روهرمسئله کوچیکی دعوابه راه میندازن دوست ندارم خیلی درگیری پیش بیادولی اخرش پیش میادرفت وامدمم کم کنم اخرش درگیری پیش میادلطفاراهنماییم کنید

تو هیچی نگو تو دعواهاشون دخالت نکن مگه اینکه با خود تو دعوا داشته باشن تا میتونی تو جمعشون زیاد صحبت نکن که تهش بحث درست نکنن یکی از خواهرشوهرای منم اینطوریه تصمیم گرفتم خیلی کم باهاش حرف بزنم و اصلا بهش کاری نداشته باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده شوهر منم اونطورن..مادرشوهرم بخصوص میرم حرف درمیاره نمیرم بد میگ پیش شوهرم...هر ماه ۲۰روزشو خود ب خود قهره....خودرگیری داره میشینه میگ زنت وسیله های منو برده😕😕😕یا شکسته....خودمم تو هنگم بگو اخه پیرزن وسیله تو ب چ درد من میخوره

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

کار نکن  براشون ولی وقتی خونشون میری برای کمک فقط در حد دستمال کشی رو کابینت  و جابجایی ظرف کمک کن.با کلمات قربونتون برم و عزیزم بارشون کن مخصوصا جلو فامیلاشون خودتون تنها بودیم خیلی لازم نیست ابراز محبت کنی.

در کل منم مثل تو هستم و درست بشو نیستند.خودتو خسته نکن خودت باش اونا باید بپذیرند تو اینجوری هستی. شوهرم با محبت کاری کن که پشتت دربیاد وگ نه تنها گیر میوفتی سخته.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
همین مشکلم اینه زبون بازی هم میکنم ولی گاهی اوقاتم سیاست ندارم سادگی میکنم ولی درکل زبونم بریزم انگا ...

اگه میبینی کلا اخلاقشون همینه درست نمیشن اگه دعواشون با تو نیست کاری به کارشون نداشته باش اگه تیکه میپرونن و اینا خودت و بزن به اون راه اصلا جواب نده یا بحث دیگه ای باز کن 

تو هیچی نگو تو دعواهاشون دخالت نکن مگه اینکه با خود تو دعوا داشته باشن تا میتونی تو جمعشون زیاد صحبت ...

من اصلاحوصله بحث ندارم امابدذاتن میان همش طعنه وحرف بارم میکنن تابه حرف بیام وجوابشون بدم اونوقت به گوش شوهرم میرسونن

اصلا نرو رفت امد کم کن خدا ازشون نگذره منو ک ديوونه کردن با کاراشون افسردگي شديد گرفتم از دست کاراشون

❤خدای عزیزم خیلی دوستت دارم تمام امیدم تویی ❤🌼غنچه های کوچولمو به خودت میسپارم امین من🌼 🌼 مراقب دختر کوچولوم ودخمل تو دلم باش خداجون🌼🍃همه منتظرارونینی بده بزار لذت مادری روبچشن🍃
اگه میبینی کلا اخلاقشون همینه درست نمیشن اگه دعواشون با تو نیست کاری به کارشون نداشته باش اگه تیکه م ...

واقعادیگه کلافه شدم من ۲۲سالمه چندشب پیش قلبم چنان دردکردتاشوهرموبیدارکردم کلی ماسازم دادم رفتم توحیاط تایکم بهترشدم

من اصلاحوصله بحث ندارم امابدذاتن میان همش طعنه وحرف بارم میکنن تابه حرف بیام وجوابشون بدم اونوقت به ...

کمتر رفت و امد کن راحت تری عزیزم. سعی کن جوابشونو با احترام بدی اگر هم نتونستی حرص نخور این جور ادما مریضن

تو هیچی نگو تو دعواهاشون دخالت نکن مگه اینکه با خود تو دعوا داشته باشن تا میتونی تو جمعشون زیاد صحبت ...

حذف کن همه کساني را که باعث ازارت ميشوند بيش از حد که کوتاه بيايي ميشوي کوتاه ترين ديوار گاهي ببخش و سرد باش بگذار دلخوش نباشند به گرماي وجودت که هروقا ميخواهند اتش بزننت

❤خدای عزیزم خیلی دوستت دارم تمام امیدم تویی ❤🌼غنچه های کوچولمو به خودت میسپارم امین من🌼 🌼 مراقب دختر کوچولوم ودخمل تو دلم باش خداجون🌼🍃همه منتظرارونینی بده بزار لذت مادری روبچشن🍃

دیگه بایدهمین کاروکنم من هفته ای یبارمیرم بعضی وقتاهم ده روزی یباردیگه تارفتم اونجاهیچی نمیگم فوقش میگم همش سه چهارساعت میمونم بذارهرچی میگن بگن،دیگه چاره چیه😔

کار نکن  براشون ولی وقتی خونشون میری برای کمک فقط در حد دستمال کشی رو کابینت  و جابجایی ظر ...

برووووو بابا چطور ادم به همچين ادماي کثيفي اينجوري بگه من کع زبونم لااال ميشه هيچي نميتونم قربون صدقه برم من خودمم کشتم واسشون ولي منو نميخان جونشون در ميره واسع عروس بزرگه

برووووو بابا چطور ادم به همچين ادماي کثيفي اينجوري بگه من کع زبونم لااال ميشه هيچي نميتونم قربون صدق ...

والا منم نمیتونم قربون صدقه برم ولی خیلی کمک حاشون هستم البته ما عادت داریم همه رو با جون خطاب میکنیم. البته با این حال اونا همیشه از من میمالم که عروسمون خیلی سرده و محبت نمیکنه حالا خودشون اصلا محبت بلد نیستن توقع دارن من کمبودها شونو جبران کنم.استارتر میگه کم کردن رابطه نداریم برای بهتر شدن ناچاره زبون بریزه دیگه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹