2821
2789
عنوان

روکش دندان

946 بازدید | 7 پست

سلام دوستان😁

من یه مدته در حاله دندون درست کردنم همه چیزم شده دندون😁

من دوتا دندون روکش کردم،یکی سمت راست یکی سمت چپ،از اول که تراش دادم یکیش بیشتر درد میکرد،امروز که روکشاشو گذاشتم بازم یکش کاملا خوبه،انگار که دندون خودمه،ولی یکیش درد میکنه😢😢

اومد روکشو بذاره یکیش اصلا نفهمیدم،یکیش از درد گفتم بی حس کن،اونم اسپری زد،

نمیدونم چرا یکیش درد میکنه😭😭دوشنبه میرم پیشش نوبت دارم،طبیعیه به نظرتون؟؟؟حال ندارم دوباره انگولکش کنه😢😢

احساس میکنم از لثه هامه درد،دندونم عصب کشی نشدس،ولی تازه عکس گرفته گفت به عصب نرسیده😭😭

وای ازدندون نگو که من امروز کلا درگیر دندون پزشکی بودم و آخرشم گفتن باید بکشیش چون ریشه دندونم ازبین رفته ..‌.خیلی ازدندون پزشکی بدم میاد ...اه خسته شدم

بامن چنان کن کز بعد مرگم باخود نگویی ای کاش آن روز...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطوری دندون عصب کشی نشده رو روکش کرده؟همچین چیزی ندیده بودم تا حالا...من نصف عمرم رو دندونپزشکی گزرو ...

دیواره ی دندونم کوتاه بوده،و اینکه از ۷سالگی مرتب رفتم خالی کردم پر کردم،پوسیدگیه وسیع،واسه محافظت از دندون روکش کرده که از بین نره

وای ازدندون نگو که من امروز کلا درگیر دندون پزشکی بودم و آخرشم گفتن باید بکشیش چون ریشه دندونم ازبین ...

منم خیلی بدم میاادددد😣😣😣اوخ بعدشم ایمپلنت باید بکنی😞😞اصلا متنفرم از دندون پزشکی

منم خیلی بدم میاادددد😣😣😣اوخ بعدشم ایمپلنت باید بکنی😞😞اصلا متنفرم از دندون پزشکی

ای بابا پول ایمپلنت ندارم فعلا....گفتم روکش زیبایی بذارم تا بعدا ...اااااااااگه پول دستم اومد ایمپلنت کنم

بامن چنان کن کز بعد مرگم باخود نگویی ای کاش آن روز...
2823
2791
2779
2792