2777
2789
یاد یه تاپیک افتادم  که استارتر مثلا زن اول بود بعد شوهرش با یکی ازدواج کرده بود و دختر استارتر ...

چه دیوونه ای بوده با خودش بحث می‌کرده خل و چل😶😶😶

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو شرایط شمام ولی اصلا احساس خوشبختی نمیکنم البته شوهرم تو عقد جداشده ۵‌سال پیش

چرا عزیزم خوشبختی رو خودم فراهم میکنم از زندگی اولم درس گرفتم خودمو میزنم بیخیالی حوصله کل کل ندارم  

منظورم اینایی ک زندگیو میپاشوننه

زندگیه منو ی خونه خراب کنی اومد پاشوند یعنی منفجر کرد الان هم در حال جدا شدنم...

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
چه دیوونه ای بوده با خودش بحث می‌کرده خل و چل😶😶😶

اره بخدا این مدلی زیاد هست، یکی هم بود البته مال خیلی سال پیش میگفته سرطان داره همه هم براش دل میسوزوندن دیگه کار به جایی میرسه که یکی از کاربرای باهاش در تماس بوده و دلداریش میداده اون طرف هم وقت و بی وقت به این کاربر بیچاره زنگ میزنه و گریه میکرده و فیلم بازی میکرده آخرش هم معلوم شده دروغ میگفته😑😑😑

مامان دو تا گل  پسر و یه گل دختر 😊😊😊

چرا عزیزم خوشبختی رو خودم فراهم میکنم از زندگی اولم درس گرفتم خودمو میزنم بیخیالی حوصله کل کل ندارم ...

آهان پس خودتم ازدواج دومته اینجوری خیلی خوبه خب بهم میاین ولی من ازدواج اولم بود براهمین همش حس پشیمونی دارم از انتخابم

چیشده

اوایل ازدواج اصلا ب این چیزا فکر نمیکردم ولی بعد یکی دوبار ک سرو گوش شوهرم جنبید فهمیدم اونقدرا ک فک میکردم قابل اعتمادو متعهد نیس همش میگم  شاید چون مزه دوتا زن رفته زیر زبونش تنوع طلب شده میگم حتما هنوزم ب گذشتش فکر میکنه و خیلی چیزای دیگ 

اصلا خیلییی احساس شکست میکنم

اوایل ازدواج اصلا ب این چیزا فکر نمیکردم ولی بعد یکی دوبار ک سرو گوش شوهرم جنبید فهمیدم اونقدرا ک فک ...

شوهر منم ب گذشتش زیاد فک میکنه معلومه......چون زن اولش مهریه رو نگرفته فکر میکنه زن طلاق دادن اسونه