2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

463 بازدید | 46 پست

بچه ها مادر شوهرم برا دختزش کلییییی جهیزیه داره میخره از همه چی اونم گرون پنج دست قابلمه مسی وتفلون وچدن وروحی وپیرکس خریده دوتا سماور سه سرویس ارکوپال وچینی وکریستال کلی دکوریجات شیش تا چادر رنگی دوسرویس قاشق  ده تا پتو هفت تا تشک کلی عروسک یعنی از هر چیزی سه تا چهارتا یعنی واقعا اینجوری لازمه؟پولدار هم نیستن به خودشون خیلی فشار میارنا منکه خودم در حد توانم اوردم راضی هم هستم شما هم بامن موافقید؟

مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊

دو تا سمار میخواد چکار اخه ! با خرج بیهوده و اضافه مخالفم

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مادرشوهر منم همینه اصلا انگار عقده شده براشون بماچه بزار بخرن یعنی از خرج شکمشون میزنن که برا پسر مردم اندازه بیست سال جهاز ببرن

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
خوشبخت شه  بله تا حدی موافقم ولی من همچی خریدم تا احیانا خانواده شوهر تیکه نندازن

اخه در حد توان خوبه نه زیاده روی از خورد وخوراکشونم حتی بزنن که جهیزیه بخرن

دقیقا ...من یه سماور و چای ساز و کتری قوری اوردم فقط دیگه دوتاااااا سماور؟  

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

بعد همینا داماداشون خوب نیستن وقتی ندارید چه واجبه اخه 

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

تازه یدونه بزرگ یدونه روگازی یدونه هم دکور طلایی

آشپزخونه پای دخترس؟😕

همه چی حتی سرویس چوب ویخچال وگازو.....

پسره فقط خرج عروسی وخونه

تازه یدونه بزرگ یدونه روگازی یدونه هم دکور طلایی

😕😕

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋