2777
2789
عنوان

خیلی خجالت کشیدم

412 بازدید | 22 پست

امروز خطمه عموم بود هیچکدوم از فامیل شوهرم نیومدن برای تسلیت. خیلی خجالت کشیدم جلو فامیلام و خانوادم. ازم می‌پرسیدن پس فامیل شوهرت کجان نمیان؟ یجوری که انگار واست ارزش قائل نبودن تو ناراحتیت باشن😢

خدا رحمتشون کنه چیزی که عوض داره گله نداره به هر حال دینی گردن پدر و مادرت وقتی اقوام اونا خدای نکرده فوت شدن نیست بهتر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا نیومدن به کنار. چرا میپرسن از شما. نیومدن دیگه. به رو اوردن نداره. 

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

توهم تو مراسم هاشون نرو.من داییم فوت کرد خواهرشوهرم اینا نیومدن.فقط پدرمادرشوهرم.ما اونقدر فامیل بزرگ و زیادی نیستیم.برعکس خانواده همسرم.حالا هرکی تو خاندان اینا میمیره اینا توقع دارن من برم.منکه نمیرم همیشه هم بهشون بر میخوره

خدا رحمتشون کنه چیزی که عوض داره گله نداره به هر حال دینی گردن پدر و مادرت وقتی اقوام اونا خدای نکرد ...

آره اونقد زار زدم برای عموم که نگو. من نمیدونم اینا به چه دردی میخورن با یه سری بهونه های پیش پا افتاده پیچوندن که مثلا نمیتونن بیان😑واقعا به خودشون زحمت ندادن چون ميدونم کاری نداشتن که نیان.خیلی خجالت زده شدم امروز.تازه شوهرمم طرف اونارو گرفت گفت به مردم چه ربطی داره که میپرسن چرا نیومدن