2777
2789
من معتقدم هيچ انسانى نيست كه با منطق توجيه نشه شما بهم توضيح بدين من سعى ميكنم درك كنم اگه مسئله ا ...

بله به همین ختم میشه. اگهواقعا دنبالشی یه دور از اول شروع کن معنیای قرانو بخون فارسیه زیاد طول نمیکشه دیگه اون حرف خود خداست ببین خودت اخر به چه نتیجه میرسی

لطفا درخواست دوستی ندید
این پوچی که بهش رسیدی دو سر داره صفر و صد یا میری تو پوچی و ناامید و مایوس و خدایی نکرده حتیممکنه کف ...

بله و اين موضوع نگرانم كرده

روند زندگيمو مختل كرده

نميتونم هدفامو با اطمينان دنبال كنم

با خودم فكر ميكنم آخرش كه چى؟ خب فرضا برم بهشت از بهترين چيزا بهره مند بشم و ذه كمال برسمآخرش كه چى؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله به همین ختم میشه. اگهواقعا دنبالشی یه دور از اول شروع کن معنیای قرانو بخون فارسیه زیاد طول نمیکش ...

حتى يه جاهايى قرآن برام ابهام بوجود مياره و استاد خوبى ندارم كه برام رفع ابهام كنه

ميترسم سردرگم تر بشم

بله و اين موضوع نگرانم كرده روند زندگيمو مختل كرده نميتونم هدفامو با اطمينان دنبال كنم با خودم فك ...

من تو این مورد فقط نظرمو میگم قصدم قانع کردن نیست چون کاملا یه چیز درونیه من اخر همه این فکرا و تجربه های زندگیم به اینجا رسیدم که اخرش بهشت نیست بهشت پر از نعمت برای من اصلا جالب نیست بهشت وقتی برام معنا پیدا میکنه که کنار کلمه جهنم قرار بگیره اون وقت میگم خب خدا کنه برم بهش نرم جهنم. ولی اصلا غیر این به بهشت فکر نمیکنم من ارزوم فقط خودشه فقط اون حس رو میخوام نمیدونم حس ارامشه عشقه چیه ولی دلم برا خود خدا پر میکشه برا همین زندگی میکنم میخوام به چشم خدام بیام میخوام راضی باشه ازم در عوضش اون حسه رو من دریافت میکنم به همه دنیا و بهشت و همه خلقتش می ارزه

لطفا درخواست دوستی ندید
من تو این مورد فقط نظرمو میگم قصدم قانع کردن نیست چون کاملا یه چیز درونیه من اخر همه این فکرا و تجرب ...

يه جورايى الان دارم به نتيجه ميرسم

با حرفاتون متوجه شدم هميشه نبايد دنبال چرايى همه مسائل باشم

بعضى وقتا بايد به نداى قلبم گوش كنم

شايد خدا دليلشو نگفته اما خود خدا دليل كافى براى همه چيزه 

مرسى دوست عزيزم❤️😍🙏🏻🦋

یه روایتی به گوشم خورده از قدیما میگه هرکس چشمشو از نامحرم بگیره مفهومش یعنی مثلا نگاه نکنی به روی مرد چشم تو چشم نشی سر به زیر باشی حسی شیرین تر شهد عسل رو بهت میده من اینو تجربه کردم البته الان شاید بشدت مجردیام نباشه ولی اون وقتا عالی بود. اصلا هم اثبات کردنی نیست حسه تجربه کردنیه لازمشم باور قلبی به رحمان الرحیمه 

لطفا درخواست دوستی ندید
من تو این مورد فقط نظرمو میگم قصدم قانع کردن نیست چون کاملا یه چیز درونیه من اخر همه این فکرا و تجرب ...

يه جورايى الان دارم به نتيجه ميرسم

با حرفاتون متوجه شدم هميشه نبايد دنبال چرايى همه مسائل باشم

بعضى وقتا بايد به نداى قلبم گوش كنم

شايد خدا دليلشو نگفته اما خود خدا دليل كافى براى همه چيزه 

مرسى دوست عزيزم❤️😍🙏🏻🦋

یه روایتی به گوشم خورده از قدیما میگه هرکس چشمشو از نامحرم بگیره مفهومش یعنی مثلا نگاه نکنی به روی م ...

آره ميدونم منظورتون چيه 

قلبا باور كنم 

❤️😍

مرسى بهم تلنگر زدين خدا خيرتون بده خوشبخت باشين و موفق ❤️😍😍🙏🏻

2790
2778
2791
2779
2792