مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اگرم به استعداد و توانایی هایی که خدا تو وجودم قرار داده بها ندادم و اتلاف عمر کردم ،مقصر خودمم نه کس دیگه ای
مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻
آرامش ابدى يعنى چى؟ خيلى مبهمه اين موضوعات آفريده ميشيم تا زندگى كنيم و به آرامش ابدى برسيم كه چى؟
برای تو گیج کننده ست بانو الان یکی مثل من بخواد با تو درباره این قضیه صحبت کنه هیچ درکی نمیکنی چون اعتقاداتمون فرق داره. اعتقادات من میگه من خلق شدم چون خدا خواست زندگی میکنم چون خدا میخواد و جوری زندگیم پیش میره که خدا بخواد و راضیم به رضای خدام این دنیا و اون دنیا نداره این پایه و اصل ماجراست منو افریده چون عشقش کشیده و صاحب اختیاره منو برای خودش افریده هرکارم بخواد میکنه و من باید تسلیم باشم در برابرش نشم شیطان خودم کسی بدونم سر خود شم اطاعت نکنم. اینکه این دنیام زندگی میکنم برا اینه که ثابت کنم بندم تا اونور وضعم بهتر باشه و تااسایش و ارامش نه جهنم ولی اینکه اونجا میخوام مثلا تو بهشت چیکار کنم باز همون اصله اونجام باید تسلیم باشم هرکار خدا بخواد همونو کنم
این پوچی که بهش رسیدی دو سر داره صفر و صد یا میری تو پوچی و ناامید و مایوس و خدایی نکرده حتیممکنه کفر بگی و سر درنیاری از هیچی و بکل منکر شی یا اون گمشده درونتو پیدا میکنی و تسلیم و بنده میشی و اصل رو میذاری رو اینکه انسان باشی تا خدا راضی باشه ازت.فعلا همینو خواسته ازمون
برای تو گیج کننده ست بانو الان یکی مثل من بخواد با تو درباره این قضیه صحبت کنه هیچ درکی نمیکنی چون ا ...
من معتقدم هيچ انسانى نيست كه با منطق توجيه نشه
شما بهم توضيح بدين من سعى ميكنم درك كنم
اگه مسئله اعتقاديه كه منم به خدا اعتقاد دارم فقط برام جاى ابهامه كه كل قضيه ى آفرينش ما انسان ها صرفا به اينكه خدا دوست داشته ما رو بوجود بياره ختم ميشه؟!