2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدارشكر شوهر من اينجوري نيست

ولي اگه اينجوري بود يجوري بهش نشون ميدادم كه اگه مردا هم به من نگاه كنن چه حسي ميتونه داشته باشه حاماله خر

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

😂😂😂پشیمونش میکنم یه بار تو بازار یه دختر خیلی جلف که همه نگاه ها روش بود حتی من خودم بهش نگاه کردم دیدم شوهرمم بهش نگاه کرد بعد که رد شدیم هر پسریو میدیدم زوم میکردم روش😂😂عاخر سر شوهرم گفت بسه بابا من یه اشتباهی کردم دیگ ب عن خوری ننداز ک

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤
مهم نیست واست یعنی؟

نه

چیکار میشه کرد

چیزی بگی بدتر میشه

بعضیا ذاتشونه

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla

شوهر من زیر چشمی نگاه میکنه فکر میکنه من نمیفهمم منم مثل خودش خ....م.منم بخاطر این که حالشو بگیرم از تیپ وقیافهای مردایی که از کنارمون رد میشن تعریف میکنم چند روز پیش یه پسر بچه با نمک دیدم گفتم ببینه چقدر نازه پدر سوخته شبیه باباشه ولی لامصب باباش خوشکلتره (باباش پیشش بود)😅

میشه واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین😢❤