2777
2789
عنوان

دوس دارم برم خونه بابام 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 95 پست
نه من همیشه هرچی دوست داشتم رو تا اخر دوست داشتم مثلا پیش دانشگاهی بودم گفتم اگه ادبیات دانشگاه تهر ...

منم دوسدارم شوهرمو....ولی حرفاش قلبمو ب درد میاره....منم آرزوم بود ب شوهرم برسم و فقط خدا ما رو رسوند و با دعاهای من

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش الان من جای تو بودم با محمد ازدواج میکردم با هم دعوامون میشد سرم داد میزد کتکم میزد من میشس ...

فک میکنی من اینقدر دخترا رو میشناسم مثل تو بعد که به عشقشون رسیدن افتادن به شکر خوردن شک نکن وقتی یکی از زندگیت بره جا واسه ادمای بهتر باز شده

خب لب تابو بده به اون

اگه با دفتر میتونی انجام بدی

اون لب تاپ لازم داره

اگه الان قبلا بود میگفتم بره برا خودش بخره

اما الان دیگه از این خبرا نیس

شده ۲۰ ملیون

شوهرت ۲۰ ملیون داره یه دفعه بده بخره؟

شوهرا همینطورن...شوهر منم میگ دیر میام نبینمت ...ولش کن شوهرا زیاد زر زر میکنن ب دل نگیر...زبون واس ...

😢😢😢😢 تا حالا هيچ وقت اينجوري نگفته بود بهم ... خيلي با اين حرفش سوختم 😢😞 ولي بله شما درست ميگي 

هیچوقت خونت ول نکن برو تحث هیچ شرایطی

چرا اونوقت؟!

📌از یک دی تاپیک نمیزنم تا سایت درست شه .😑تا سایتو درست نکنن آروم نمیگیگیریم 😂🤦🏻‍♀️ والا خو خسته شدیم از بس به هم لینک عکس دادیم . از بس نتونستیم تاپیک حذف کنیم و التماس کردیم گزارش بزنن . یه زمانی تو نی نی سایت قابلیت ریپلای نبود . لایک نبود . پست استارتر زرد نمیشد و مثل همه صورتی بود باید چند کیلومتر صفحه رو بالا پایین میکردی تا پست استارترو پیدا کنی 😂😂😑💔 حالا که این همه پیشرفت کردین نمی‌شه یه دکمه بلاک و یه دکمه حذف تاپیکم اضافه کنید؟ بوس به کله مونا تهرانی (فقط در صورتی که به این مشکلات سایت هم رسیدگی کنه) 😜

نه ب هیچ وجه نرو زن و شوهر دعوا کنند ابلهان باورکنند من با شوهرم درحد المپیک دعوا میکردیم حتی خودش هر از گاهی میگفت برو خونه بابات میگفتم خونه خودمه میخوام همینجا باشم نمیرم بعد چند دقیقه آشتی میکردیم درصورتی ک اگه میرفتم بینمون فاصله میفتاد 

خب لب تابو بده به اون اگه با دفتر میتونی انجام بدی اون لب تاپ لازم داره اگه الان قبلا بود میگفتم ...

من هميشه لب تاپ ميبردم سر كلاس لازمم دارم  بقيه روزا ميدادم به خودش واسه خودش رو ازش دزدين 😞 امروز يه دفه به سرم زد اين كار رو انجام بدم 

نه ب هیچ وجه نرو زن و شوهر دعوا کنند ابلهان باورکنند من با شوهرم درحد المپیک دعوا میکردیم حتی خودش ه ...

منم باشما موافقم ,ولی اینجا وقتی این چیزا میگی انگار حرف بدی زدی ازت دلیل میخوان ... 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

هیییی

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
شمااگه دوست داری برو خانمی من بااستاتر بودم ...  نظرمم گفتم که چرا نره  پستای قبلی

من همین الانشم خونه بابامم :] به دل نگیر

📌از یک دی تاپیک نمیزنم تا سایت درست شه .😑تا سایتو درست نکنن آروم نمیگیگیریم 😂🤦🏻‍♀️ والا خو خسته شدیم از بس به هم لینک عکس دادیم . از بس نتونستیم تاپیک حذف کنیم و التماس کردیم گزارش بزنن . یه زمانی تو نی نی سایت قابلیت ریپلای نبود . لایک نبود . پست استارتر زرد نمیشد و مثل همه صورتی بود باید چند کیلومتر صفحه رو بالا پایین میکردی تا پست استارترو پیدا کنی 😂😂😑💔 حالا که این همه پیشرفت کردین نمی‌شه یه دکمه بلاک و یه دکمه حذف تاپیکم اضافه کنید؟ بوس به کله مونا تهرانی (فقط در صورتی که به این مشکلات سایت هم رسیدگی کنه) 😜